Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Flevoland: district Noord

Datum nieuwsfeit: 02-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Flevoland
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: district Noord 2-01-2002 Dagelijkse persberichten
Stafdienst Communicatie, Saskia van Bruinessen, 06-53224343

Fietsenkijkdag
DRONTEN Aanstaande zaterdag 5 januari 2001 houdt de politie Dronten een fietsenkijkdag. Mensen die aangifte gedaan hebben van een gestolen fiets en die deze nog niet terughebben, kunnen op de Nijverheidsweg te Dronten van 10:00 uur tot 12:00 uur terecht. Aangevers moeten wel hun aangifte meenemen. Als hun fiets ertussen staat, mogen ze deze, na vertoon van hun aangifte, meenemen. Er staan ongeveer 100 fietsen van het afgelopen half jaar.

Getuigen vuurwerkongeval gezocht
LELYSTAD De politie is op zoek naar getuigen van een vuurwerkongeval. Een 11-jarige jongen uit Lelystad raakte dinsdagmiddag door vuurwerk op de Botter gewond. Hij is met gezichtsletsel per GGD-ambulance overgebracht naar het Zuiderzeeziekenhuis te Lelystad. De jongen liep samen rond half vijf met zijn zus vanaf het winkelcentrum op de Botter richting de Schoener. Vermoedelijk hebben twee nog onbekende jongens daar vuurwerk naar het slachtoffer gegooid. Een oplettende buurtbewoner ving het slachtoffer op en schakelde de hulpverlening in. De politie stelde een onderzoek in de omgeving in, zonder resultaat. Getuigen die nog niet met de politie gesproken hebben, kunnen zich bij de politie Lelystad melden op het Zuigerwagenplein 1 of via telefoonnummer 0320-211000.

Kopstaartbotsing
LELYSTAD Een 33-jarige vrouw uit Swifterbant is dinsdagavond met borstpijn ten gevolge van een kopstaartbotsing op de A6 naar het Zuiderzeeziekenhuis overgebracht. Haar 40-jarige man uit Swifterbant en hun drie kinderen zijn voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Vermoedelijk heeft de 40-jarige automobilist die over de oostbaan van de A6 reed, de voorliggende auto van een 31-jarige man uit Aldeboarn over het hoofd gezien. De 31-jarige bestuurder werd ter plaatse door GGD-personeel gecontroleerd en kon daarna zijn weg vervolgen. De rechterrijstrook is ten gevolge van het ongeval een tijdje afgesloten geweest.

Brand
LELYSTAD Dinsdagavond kreeg de politie een melding van een woningbrand op de Drontermeerstraat. Ter plaatse bluste de brandweer de brand. Niemand raakte gewond. Wel stond door de brand de woning vol rook. De precieze schade die de woning door de brand opliep, is nog niet bekend. De politie en brandweer sluiten brandstichting niet uit.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie