Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht district Den Bosch

Datum nieuwsfeit: 02-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Den Bosch 1-01-2002
Politiebericht district Den Bosch

VERDACHTE MET HARDDRUGS AANGEHOUDEN DEN BOSCH

Een 40 jarige man uit Den Bosch is op 31 december 2001 omstreeks 15 35 uur op de Noordwal te Den Bosch aangehouden ivm bezit van hardrugs. De aangetroffen drugs, onge-veer 30 gram heroïne is inbeslaggenomen en de man is ingesloten.

AUTOINBREKER AANGEHOUDEN DEN BOSCH

Een 26 jarige man uit Den Bosch is op 31 december 2001 aangehouden ivm inbraak in een auto. De man werd door de eigenaar op heterdaad betrapt bij een inbraak in zijn auto op de Orthen te Den Bosch.

WONINGBRAND DEN BOSCH

Op 1 januari 2002 omstreeks 00.02 uur ontstond brand in een woning aan de Cuperinusstraat te Den Bosch. De brand ontstond door de kerstverlichting, die tegen een bank hing. Brand-weer bluste de brand. veel rook en waterschade. Tijdens de brand was niemand in de wo-ning. Bewoners stonden buiten naar het vuurwerk te kijken.

STRAATROVERS AANGEHOUDEN DEN BOSCH

Een 32 jarige man uit Hintham, een 30 jarige man uit Den Bosch en een 23 jarige vrouw uit Vlijmen zijn op 1 januari 2002 omstreeks 00.45 uur aangehouden ivm beroving van een 21 jarige man uit Den Bosch. De man liep omstreeks 01.00 uur op de Koninginnelaan te Den Bosch toen er een auto stop-te, waar de verdachten in zaten. De vrouw stapte uit en duwde de man iets in de rug met de mededeling dat ze geld wilde. Hierop gaf de man zijn portemonnee, waarna het drietal ver-dween. Aan de hand van het signalement konden de verdachten korte tijd later op het Hint-hammereinde worden aangehouden. De verdachten zijn ingesloten. De portemonnee werd teruggevonden.

MAN IN BIL GESCHOTEN DEN BOSCH

Een 21 jarige man uit Den Bosch is op 1 januari 2002 omstreeks 00.45 uur in een woning aan het Ploossche Hof te Den Bosch in zijn bil geschoten. Na behandeling in het ziekenhuis kon de man weer naar huis. In de woning waren een 10-tal personen oud en nieuw aan het vieren. Op dit moment is nog steeds niet duidelijk wat zich precies in de woning heeft afge-speeld.

BALKONBRAND ROSMALEN

Op 1 januari 2002 omstreeks 03.00 uur ontstond brand op een balkon aan de Hoogstraat te Rosmalen. Brandweer bluste de brand. Bewoonster werd door politie gewekt. Schade bleef voornamelijk beperkt tot balkon. Vermoedelijk is het kunstgras op het balkon in brand ge-raakt door rondvliegend vuurwerk.

WONINGBRAND VLIJMEN

In een woning aan de Frans Halsstraat te Vlijmen is op 1 januari 2002 omstreeks 00.30 uur brand ontstaan in de gang van de woning, vermoedelijk door vuurwerk dat naar binnen is gekomen. brandweer bluste de brand. Veel rook en roetschade.

BOEDERIJBRAND HAARSTEEG

Op de Haarsteegsestraat te Haarsteeg ontstond op 1 januari 2002 omstreeks 00.40 uur brand in een rietgedekte boerderij, als gevolg van een vuurpijl. De boerderij brandde geheel uit. De bewoners moesten zich onder doktersbehandeling stellen, vanwege de emoties. Drie kat-ten kwamen in de brand om.

VERLOOP JAARWISSELING DISTRICT DEN BOSCH

De jaarwisseling is in het district Den Bosch rumoerig verlopen. De politie kreeg diverse meldingen van vechtpartijtjes en brandjes. Dit betroffen voornamelijk vreugdevuurtjes van autobanden of pallets (Marconielaan Vlijmen en Derde Hambaken den Bosch). Ook een autowrak (Larikslaan Den Bosch) ging in vlammen op. In een schuur aan de Irenestraat te Oudheusden ontstond brand in een schuur. Door snel ingrijpen van de bewoners kon voor-komen worden dat de schuur afbrandde. De vechtpartijtjes waren het gevolg van overmatig drankgebruik.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie