Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten Regio Politie Drenthe

Datum nieuwsfeit: 02-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Drenthe
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Bert Peters verzorgt de persvoorlichting tot donderdag 3 januari 2002 16.30 uur

Het Bureau Communicatie van Politie Drenthe wenst iedereen een voorspoedig en veilig 2002

Emmen, alcomobilist
Werd vannacht omstreeks 01.20 uur een 48-jarige man gecontroleerd toen hij met zijn auto over de Carneooldreef reed. Hij bleek een alcoholpromillage te hebben van 1,55. Zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Assen, brandstichter aangehouden
Werd gistermorgen een 35-jarige man uit Assen aangehouden nadat hij zich telefonisch had gemeld. Hij bekende de sporthal Pittelo aan het Seinepad in brand gestoken te hebben. Daarop werd de man aangehouden en ingesloten. Onderzoek moet nog uitwijzen wat de rol van de man is geweest en of hij iets te maken heeft met andere voorvallen.

Coevorden, man aangehouden door arrestatieteam
Werd vanmorgen omstreeks 04.00 uur een 48-jarige man uit ter Apel aangehouden in een woonboot aan de Bellweg. De man werd verdacht van vuurwapenbezit waar hij mogelijk mee gedreigd heeft bij een woning aan de Abraham Kuyperstraat. De man werd aangehouden door een arrestatieteam omdat hij eerder veroordeeld is geweest voor een ernstig geweldsdelict en omdat er sprake was van een vuurwapen.

info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie