Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Venlo

Datum nieuwsfeit: 02-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Veno 2-01-2002
Mediaberichten 2 januari 2001 (14.45 uur)

Nederweert - Letsel na geweldpleging

NEDERWEERT De politie onderzoekt een geweldpleging tegen een 18-jarige inwoner van Nederweert, die op de Brugstraat werd omver geduwd, geslagen en tegen zijn hoofd getrapt nadat hij was gevallen. Het slachtoffer kreeg afgelopen nacht omstreeks 01.30 uur in een café onenigheid met enkele jongeren, waarna dit met een paar klappen op straat werd beslecht. Even verderop kreeg de 18-jarige alsnog een duw en viel met zijn hoofd op straat, waardoor hij een hoofdwond opliep. Toch werd hij hierna door zijn tegenstander tegen het hoofd en lichaam geschopt. Het slachtoffer kon aan zijn belager ontkomen door een horecapand binnen te vluchten.

Roermond Geweldpleger aangehouden

ROERMOND Vanmorgen in alle vroegte heeft de politie een 38-jarige Roermondenaar van zijn bed gelicht nadat tegen hem aangifte was gedaan wegens geweldpleging. De man zou dinsdagavond een 36-jarige vrouw in een woning aan de Bonairestraat hebben mishandeld, waarop zij het huis uitvluchtte en bij de politie aangifte deed. De vrouw liep letsel op aan hoofd en lichaam. Gezien de aard van de mishandeling heeft de politie de man vanmorgen om even na 04.00 uur in zijn woning aangehouden. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt, waarna hij door de officier van justitie een boete zal krijgen opgelegd.

Roermond Bromfietser aangehouden

ROERMOND Een 18-jarige bromfietser uit Roermond is dinsdagavond door de politie na een korte achtervolging aangehouden op de Kasteel Hillenraedtstraat. De jongen werd door een patrouille op de Kasteel Hornstraat gestopt omdat zij hem zonder helm zagen rijden. In eerste instantie hield de jongen halt maar toen de agenten hem benaderden reed hij plotseling weg. Omdat hij kon worden vastgegrepen, viel de jongen met zijn bromfiets, maar zag kans weg te rennen. Na een korte sprint werd hij staande gehouden en met bromfiets overgebracht naar het bureau. Daar bleek de bromfiets niet te zijn verzekerd, hetgeen de reden van de vlucht was. Tegen de jongen is proces-verbaal opgemaakt voor onverzekerd en zonder helm rijden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie