Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Onderzoek dodelijk verkeersongeval in Maastricht

Datum nieuwsfeit: 02-01-2002
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 2-01-2002 Politieberichten district Maastricht (HP 15.30 uur) Woensdag 2 januari 2002

Maastricht, onderzoek dodelijk verkeersongeval Maastricht: De politie in het district Maastricht heeft vandaag 2 januari 2002 een verder onderzoek ingesteld naar de toedracht van het verkeersongeval op de stadstraverse te Maastricht waarbij een 31 jarige automobilist, gewoond hebbende te Ransdaal, om het leven kwam. Een 43 jarige politieman, bestuurder van de politieauto, raakte bij het verkeersongeval ernstig gewond. Zijn toestand is momenteel bevredigend.
Een tweede politieman, de 31 jarige bijrijder van de politieauto, raakte bij het verkeersongeval slechts licht gewond en kon ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie