Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Consument vindt tarieven betalingsverkeer onacceptabel

Datum nieuwsfeit: 02-01-2002
Bron: Consumentenbond
Zoek soortgelijke berichten
Consumentenbond

Tarieven betalingsverkeer onacceptabel 2 januari 2002

Veel consumenten vinden nieuwe en hogere tarieven voor het betalingsverkeer onacceptabel. Dat blijkt uit een enquête die in opdracht van de Consumentenbond is gehouden door het Nipo.

Consumenten betalen steeds efficiënter en dus goedkoper. Desondanks is het betalingsverkeer volgens de banken verliesgevend. Daarom hebben ze nieuwe tarieven voor bankproducten ingevoerd en andere verhoogd.

Ons betalingsverkeer is de afgelopen tien jaar dankzij inspanningen van banken en consumenten goedkoper geworden. Consumenten maken bijvoorbeeld massaal gebruik van pinpas en automatische incasso, wat de banken veel kosten scheelt. Daar tegenover staat dat de service van ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie