Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district De Leijgraaf

Datum nieuwsfeit: 02-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Uden 2-01-2002
Politiebericht district De Leijgraaf

RIJDEN ONDER INVLOED UDEN

Op de Kerkstraat te Uden is op 2 januari 2002 omstreeks 02.00 uur een 27 jarige automobi-list uit Uden bekeurd voor rijden onder invloed van alcohol.

VERDACHTE MISHANDELING UDEN AANGEHOUDEN

Een 28 jarige man uit Berghem is op 2 januari 2002 omstreeks 02.45 uur aangehouden ivm mishandeling van een 26 jarige man uit Uden. De mannen kregen onenigheid over de afhan-deling van een aanrijding op de Sint Janstraat te Uden. Tevens bleek de verdachte onder invloed van alcohol de aanrijding veroorzaakt te heb-ben.

DIEFSTAL AUTO VEGHEL

Vanaf het Stadhuisplein te Veghel is op 2 januari 2002 een zwarte Volkswagen Golf Cabri-olet, kenteken 10-DV-BF ontvreemd.

AUTOBRAND UDEN

Op 2 januari 2002 omstreeks 13.35 uur is op de Bitswijk te Uden een personenauto uitge-brand. De auto stond bij een benzinepomp toen de motor plotseling vlam vatte. De brand-weer bluste de brand. De omgeving is korte tijd afgezet geweest. Er deden zich geen per-soonlijke ongelukken voor.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie