Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bedrijven Noordwest-Holland gematigd optimistisch voor 2002

Datum nieuwsfeit: 02-01-2002
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

KVK NOORDWEST-HOLLAND

Bedrijven Noordwest-Holland gematigd optimistisch voor 2002

De kamers van koophandel in Nederland hebben de zorg voor de regionale economie. Om die economie te stimuleren en gemeenten, provincie en regionaal georganiseerd bedrijfsleven te kunnen adviseren over zaken betreffende de bedrijfsomgeving is actuele informatie onontbeerlijk. De Enquête Regionale Bedrijfsontwikkeling (Erbo) voorziet daarin. Het jaarlijks onderzoek maakt ontwikkelingen in de tijd zichtbaar en maakt het mogelijk Noordwest-Holland te vergelijken met andere regio's en Nederland als geheel. De hoge verwachtingen die door ondernemers in 2000 werd uitgesproken voor 2001 zijn niet geheel uitgekomen. Het verwachtingsniveau is daarom in 2001 ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie