Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Eindhoven e.o.

Datum nieuwsfeit: 03-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Zuid-Oost
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Eindhoven e.o. 3-01-2002
2e Persbericht 3 januari 2002

Persberichten uit de regio:

Eindhoven: Overval
Woensdagavond rond 20.30 uur is in haar woning aan de Luxemburglaan een 63-jarige vrouw overvallen. De vrouw opende haar voordeur nadat er gebeld was. Ze zag een onbe-kende man voor haar deur staan. Direct daarop sprongen nog twee mannen tevoorschijn. Een van hen had een vuurwapen. Zij duwden de vrouw naar binnen. Daar bedreigde een van de overvallers haar met het pistool en doorzochten de twee anderen de woning. Kort daarna werd zij vastgebonden op een stoel en verlieten de overvallers de woning. Uit de woning zijn sieraden, pasjes en autosleutels gestolen. De vrouw wist zich te bevrijden en bij de buren alarm te slaan. Later bleek ook haar auto, een blauwe Mercedes Benz C180, kenteken 68-GX-NN te zijn gestolen.

Eindhoven: Verdacht Euromuntstuk
De eigenaar van een horecagelegenheid aan de Vijfkamplaan ontdekte woensdag een verdacht twee Euromuntstuk in zijn kassa. De politie heeft vandaag een bezoek gebracht aan de horecagelegenheid en heeft het muntstuk bekeken. Vooralsnog wordt er niet van uitgegaan dat het muntstuk vals is. De politie denkt aan een misdruk. Vrijdagmiddag wordt het twee Euromuntstuk voor de zekerheid onderzocht door de Technische Recherche. Als het een misdruk betreft wordt het muntstuk teruggegeven aan de eigenaar.

Helmond: Gewapende overval
Woensdagochtend rond 8.00 uur vond een gewapende overval plaats in een winkel aan de Walvisstraat. Twee mannen met bivakmutsen op bedreigden het personeel met een vuurwapen en eisten geld. De daders zijn vervolgens met een nog onbekend bedrag aan Euros gevlucht. Beide daders hebben een getinte huidskleur, een normaal postuur en zijn tussen de 1.70 en 1.80 meter lang. Een van hen droeg een korte zwarte leren jas en een spijkerbroek. De ander droeg een zwarte broek en een trainingsjas. De politie vraagt getuigen van de overval contact op te nemen via 0900-8844.

Deurne: Diefstal uit een woning
Donderdagmorgen tussen 9.00 en 10.00 uur is uit een woning aan de Crobachplantsoen geld gestolen. Een onbekende man deelde de 86-jarige bewoonster mee dat hij de waterleiding moest controleren. De vrouw liet de man binnen. Vervolgens moest de vrouw de badkamerkraan open zetten. Even later bemerkte ze dat de onbekende man verdwenen was. Uit haar por-temonnee bleek 90 euros te zijn gestolen.

Valkenswaard: Diefstal portemonnee
Donderdagmorgen rond 11.05 uur is van een 60-jarige vrouw uit Overpelt haar portemonnee gestolen. Zij was aan het winkelen op de Corridor. Bij het afrekenen zag ze dat de portemonnee uit haar tas verdwenen was. In de portemonnee zaten enkele pasjes, ruim honderd gulden en persoonsbescheiden.

Veldhoven: Snelheidscontrole
Donderdag tussen 9.20 en 11.35 uur is op de Provincialeweg een snelheidscontrole gehou-den. 808 voertuigen zijn gecontroleerd. 66 daarvan reden sneller dan 50 km/u. Zij kregen een proces-verbaal. De hoogst gemeten snelheid was 79 km/u.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie