Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwjaarsfeest van de gemeente Heumen

Datum nieuwsfeit: 03-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Heumen
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Heumen

03-12-2001

Nieuwjaarsfeest op 3 januari 2002

Nieuwjaarsfeest gemeente op 3 januari

Het traditionele Nieuwjaarsfeest voor alle inwoners van de gemeente Heumen wordt dit jaar gehouden in het verenigingsgebouw "Ons Huis "in Nederasselt. Het bestuur van dat gebouw stelt met groot genoegen de pas gerenoveerde zalen beschikbaar.

Voor wie al eens eerder een Nieuwjaarfeest bezocht is de bedoeling duidelijk: het feest is een open ontmoeting tussen inwoners die de gelegenheid graag aangrijpen om in een gezellige omgeving de beste wensen voor het nieuwe jaar over te brengen aan vertegenwoordigers van de gemeente, verenigingen en instellingen, aan vrijwilligers of aan kennissen.
Het is de laatste jaren eveneens een traditie geworden dat de burgemeester iemand in de bloemetjes zet. Ook wordt op 3 januari de duurzaamheidspluim uitgereikt voor, een prijs voor het bewust omgaan met het milieu en de samenleving.
Op de avond zijn er verdere enkele korte optredens. Maar het belangrijkste is dat er alle ruimte is voor persoonlijke ontmoetingen om elkaar de beste wensen over te brengen.

Het feest begint om 20.00 uur, maar "Ons Huis" is al om 19.30 uur open. En de weg ernaar toe hoeft al helemaal geen probleem te zijn, want taxivervoer wordt die avond gratis verzorgd door de plaatselijke bedrijven van Kesseler (Heumen), Vink (Overasselt) en Van der Wielen (Malden). Belt u even van te voren met een van die bedrijven om een tijd af te spreken.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie