Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Binnensticht

Datum nieuwsfeit: 03-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 3-01-2002

Politieberichten district Binnensticht, 09.20 uur
Ruiten vernield

HOLLANDSCHE RADING Een getuige hield woensdagavond tegen zeven uur een veertienjarig meisje uit Hollandsche Rading aan die even daarvoor met twee anderen twee ruiten had vernield van een pand aan de Vuurse Dreef. Kort daarop kon de politie de twee anderen, een dertienjarige jongen en een evenoud meisje uit dezelfde plaats, aanhouden. Het drietal bekende de vernieling van de ruiten en zal de schade vergoeden. Proces-verbaal is opgemaakt.

Winkeldief gepakt

DE BILT Nadat hij probeerde voor twaalf euro aan goederen mee te nemen zonder te betalen, werd een 37-jarige inwoner van De Bilt woensdagmorgen tegen kwart voor elf aangehouden in een winkel aan de Looijdijk in zijn woonplaats. De man bekende de diefstal en kreeg een boete van 115 euro.

Door de mand gevallen

BINNENSTICHT Doordat hij een rood verkeerslicht negeerde viel een twintigjarige automobilist uit Zeist woensdagmiddag rond vijf uur op de kruising Schaerweijdelaan-Van Lenneplaan op. De auto bleek niet verzekerd, de bestuurder verklaarde de auto van een vriend te hebben geleend. Hij wist echter niet meer wie die vriend was. Hij kreeg bekeuringen voor het door rood licht rijden, rijden in een onverzekerde auto en het niet op eerste vordering tonen van zijn rijbewijs.

In Driebergen-Rijssenburg viel een achttienjarige bromfietser uit die plaats op dezelfde manier door de mand. Hij reed op de kruising Hoofdstraat-Buzziburglaan door rood en bleek vervolgens niet in het bezit van een bromfietscertificaat. Daarbij droegen zowel hij als zijn passagiere geen helm. Proces-verbaal is opgemaakt.

Gewond bij aanrijding

ZEIST Bij een aanrijding op de A28 raakten twee mensen gewond. De bestuurder kwam er met een wondje aan zijn neus vanaf, zijn passagier brak zijn been.

Het ongeluk gebeurde toen de 29-jarige Utrechter een 42-jarige automobilist uit Venray inhaalde. De 29-jarige raakte in de slip en raakte de auto die bestuurd werd door de man uit Venray die de Utrechter aan het inhalen was. Beide autos kwamen in de berm tot stilstand. De Utrechter en zijn passagier raakten gewond. De auto waar de man uit Venray in reed bleek onverzekerd en de man had geen rijbewijs. Hij kreeg proces-verbaal voor het rijden zonder rijbewijs en voor het rijden in een onverzekerde auto.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie