Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Strategisch partnership Whizzdom B.V. met Zweedse Lecando

Datum nieuwsfeit: 03-01-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Whizzdom B.V. brengt unieke oplossing op de Europese markt middels een strategisch partnership met het Zweedse Lecando A.B.

Hilversum, 3 januari 2002 - Whizzdom, een toonaangevende web-based solution provider - is onlangs een strategisch partnership aangegaan met het Zweedse Lecando. Lecando houdt zich bezig met de technologische ontwikkeling van haar platform voor web-based trainingen en opleidingen.

Middels deze alliantie is Whizzdom in de gelegenheid een uniek nieuw product op de Europese markt te brengen, dat Whizzdom Enterprise Server heet. Het is geschreven in Java en het draait op Linux, UNIX met Oracle, Solid en andere relationele databaseservers. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie