Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Dollemansrit door Den Haag met 3.5 jaar bestraft

Datum nieuwsfeit: 03-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Rechtbank 's-Gravenhave

3,5 jaar cel voor dollemansrit door Den Haag

Bron: Rechtbank 's-Gravenhage
Datum actualiteit: 3-01-2002

De rechtbank Den Haag heeft op 27 december van het afgelopen jaar een 36-jarige Hagenaar veroordeeld tot een celstraf van 3.5 jaar vanwege meervoudige poging tot doodslag. Onder invloed van cocaïne en alcohol trok de man op de vroege ochtend van zondag 2 september met een witte bestelbus een spoor van vernielingen door de Schilderswijk. Zestien auto's, waarvan vier van de politie, en twee politiemotoren werden geheel of gedeeltelijk beschadigd tijdens de rit van de man. Toen de man met een bijl de politie te lijf ging, schakelde een agent de man met een pistoolschot in zijn bovenbeen uit.


Ga naar betreffende uitspraak met nummer: AD7678

Voor de volledige uitspraak: Zie het origineel http://www.rechtspraak.nl/act...id=6042&i=43&ti=3 http://www.rechtspraak.nl/act...ct_id=6042&i=&ti= . Zie het origineel http://www.rechtspraak.nl/act...id=6042&i=43&ti=3 .

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie