Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht alcoholcontrole district Maastricht

Datum nieuwsfeit: 03-01-2002
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 3-01-2002 Politiebericht alcoholcontrole district Maastricht (HP 12.45) Donderdag 3 januari 2002

Maastricht, alcoholcontroles:
Traditioneel hebben gisteravond 2 januari 2002 op verschillende plaatsen te Maastricht alcoholcontroles plaatsgevonden. Van de 829 afgelegde alcoholblaastesten bleken er vier aan te geven dat de bestuurder alcohol gedronken had.
De alcoholcontroles die traditioneel op de eerste werkdag van het nieuwe jaar gehouden worden vonden plaats tussen 17.00 en 01.00 uur op de Bouillonstraat, de Boschstraat, de Wilhelminabrug en de Prins Bisschopsingel te Maastricht. Alle bestuurders dienden een alcoholblaastest te ondergaan. Slechts in vier gevallen bleken bestuurders alcohol gedronken ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie