Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Sittard

Datum nieuwsfeit: 03-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 3-01-2002 Politieberichten district Sittard (HP 14.30 uur) Donderdag 3 januari 2002

Geleen, woninginbraak:
Op woensdag 2 januari 2002 heeft in een woning gelegen aan de van Anrooystraat te Geleen een inbraak plaatsgevonden. De inbraak werd ontdekt toen de bewoner omstreeks 23..00 uur thuiskwam. De inbreker verschafte zich de toegang door een achterdeur te forceren. De woning werd geheel doorzocht waarbij onder andere een DVD-speler, een playstation en een onbekend geldbedrag werden ontvreemd. De benadeelde heeft van de inbraak aangifte gedaan.
Ook in een woning aan de Jos Klijnenlaan te Geleen werd woensdag 2 januari 2002 in gebroken. De inbreker forceerde met een breekvoorwerp de voordeur van de woning waarna de toegang tot de woning verkregen werd. De woning werd doorzocht waarbij een aantal gouden sieraden werden weggenomen. Namens de bewoners is van de inbraak aangifte gedaan.

Oirsbeek, rijden onder invloed:
Een 57 jarige inwoner van Oirsbeek is donderdagmorgen 3 januari 2002 door de politie bekeurd wegens het rijden onder invloed in een personenauto.
De automobilist reed omstreeks 00.40 uur over de Dorpsstraat te Oirsbeek rijden waar hij ook door de politie gecontroleerde werd. Bij het eerste contact met de bestuurder bleek deze naar het gebruik van alcohol te ruiken, welk alcoholgebruik nog eens bevestigd werd door de uitslag van een alcoholblaastest. De bestuurder werd daarna meegenomen naar het politiebureau waar hij een ademanalyse moest ondergaan. De uitslag gaf een promillage aan tussen de 1.4 en 1.5 promille. Tegen de inwoner van Oirsbeek werd proces-verbaal opgemaakt waarbij zijn rijbewijs werd ingevorderd. Na verhoor kon hij huiswaarts.

Sittard, woninginbraak:
Op woensdag 2 januari 2002 werd ingebroken in een woning aan de Geilenkirchenstraat te Sittard. De inbreker wist zich de toegang tot de woning te verschaffen door een achterdeur te forceren. De woning werd daarop geheel doorzocht. Wat er precies onvreemd werd staat nog niet vast. De bewoner doet hier nog een onderzoek na. Van de inbraak is inmiddels wel aangifte gedaan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie