Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Limburg-Zuid

Datum nieuwsfeit: 03-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 3-01-2002 Nagekomen persberichten (RKey; 16.20 u) Donderdag, 3 januari 2002

Regio Limburg-Zuid

Ulestraten; ingebroken
Vanmorgen, donderdagmorgen werd een inbraak ontdekt in de garage bij een woning aan de Hekstraat in Ulestraten. Inbrekers zijn de afgelopen dagen (tussen 29 december jl. en vanmorgen) via de achterzijde de garage binnengedrongen en hebben een daarin gestalde waardevolle oldtimer, een cremekleurige Mercedes Benz 190 SL Cabrio met zwart linnen zomerkap gestolen. Het kentekennummer van deze collectersitem-auto is DH-50-02. Bij de politie is aangifte gedaan en die stelt een onderzoek in.

Sittard (Limbricht); zinloze vernielingen
Een aantal auto-eigenaren heeft vandaag bij de politie aangifte gedaan van vernielingen aan hun autos. Die stonden gisteravond / afgelopen nacht ondermeer geparkeerd op ondermeer de Kennedylaan, Vredeslaan, Bornerweg, Klinkekoulsweg, Sportlaan, Past. Janssenstraat en op de Vreiheidslaan in Limbricht. Onbekenden hebben totaal van zon 11 op geparkeerde autos allerlei zaken vernield. Daarbij gaat het ondermeer om bekraste autos, vernielde autospiegels, kapotte achterlichten, verbogen ruitenwissers en afgebroken auto-antennes. Van een auto was zelfs een wiel gedemonteerd. De politie stelt een onderzoek in en is op zoek naar getuigen die mogelijk iets gezien of gehoord hebben. Deze getuigen kunnen met de Sittardse politie contact opnemen via telefoonnummer 0900-8844.

Heerlen; Hennepkwekerij
Bij controle vanmorgen, donderdagmorgen in een woning aan de Joost van Vondelstraat in Heerlen trof de politie op zolder een hennepkwekerij aan met totaal ruim 290 hennepplanten. Die werden samen met de aangetroffen apparatuur inbeslaggenomen. De politie die aanwijzingen dat in de woning hennep werd gekweekt, ging vanmorgen dan ook controleren. Omdat de politie tijdens de controle aanwijzingen had dat mogelijk met de elektriciteitsmeter is geknoeid, werd Essent ingeschakeld. De politie maakt proces-verbaal op tegen de bewoner.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie