Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district AA & Dommel

Datum nieuwsfeit: 03-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Boxtel 3-01-2002
Politiebericht district AA & Dommel

DIEFSTAL VLEES (s-Hertogenbosch)

Woensdagmiddag is vanuit een diepvries van een winkel aan de Bleijendijk in Vught een aanzienlijke hoeveelheid vlees, eieren, roomboter en vleeswaren ontvreemd. De daders zijn vermoedelijk via een schuur in de winkel terecht gekomen. De schade bedraagt enkele dui-zenden Euros.

VUURWERKAFSTEKERS NAAR BURO HALT (Vught)

Woensdagmiddag zijn een 14-en 16-jarige jongen door surveillerende agenten op de Bie-zenwei in hun woonplaats Vught betrapt op het afsteken van vuurwerk. Het vuurwerk is inbeslaggenomen en de jongens worden voorgedragen voor alternatieve bestraffing via BURO HALT.

ILLEGAAL VERBRANDEN AFVAL (Sint Oedenrode)

Woensdagavond is een 38-jarige Lieshouter bij een tuindersbedrijf aan de Veghelseweg in Sint Oedenrode betrapt op het verbranden van afval zonder vergunning. De man kreeg een bekeuring.

QUAD MET AANHANGER ONTVREEMD (Schijndel)

Woensdagavond zijn vanaf het erf van een woning aan de Boschweg in Schijndel een aan-hanger en een Quad ontvreemd. De aanhanger was van het merk Hendra en voorzien van een tandemas. De kleur van de Quad was blauw. De totale schade bedraagt ongeveer 11.000,=.

FIETSENDE JONGEREN VERNIELEN AUTOS ( Schijndel)

Van woensdag op donderdag hebben fietsende jongeren op de Toon Bolsiusstraat in Schijn-del van vijf autos de spiegels kapotgetrapt. Van vijf andere autos was de spiegel alleen omgeklapt. De politie onderzoekt de zaak.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie