Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Eindhoven e.o.

Datum nieuwsfeit: 04-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Zuid-Oost
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Eindhoven e.o. 4-01-2002

1e Persbericht 4 januari 2002


Politieberichten

Eindhoven: Verdachte inbraak in woning aangehouden Naar aanleiding van een onderzoek is op donderdagmiddag rond 14.20 op de Mathildelaan een 21-jarige man uit Tilburg aangehouden. Hij wordt verdacht van een inbraak gepleegd op zaterdag 19 mei 2001 in een bedrijf te Best. De verdachte is voor nader onderzoek ingesloten in het politiebureau.

Eindhoven: Verdachte inbraak in bedrijf aangehouden Donderdagavond rond 20.30 uur is op een bedrijventerrein aan de Achtseweg Noord een 21-jarige man uit Eindhoven aangehouden. Een beveiligingsmedewerker zag dat daar drie personen een gat in het hekwerk knipten en vervolgens het bedrijventerrein opliepen. De 21-jarige Eindhovenaar kon worden aangehouden, zijn metgezellen wisten te ontkomen. De ver-dachte is overgedragen aan de politie en voor onderzoek ingesloten in het politiebureau.

Eindhoven: Verdachten aangehouden
Naar aanleiding van een onderzoek zijn in een woning aan de Jan van der Heijdenstraat op donderdagavond rond 21.35 uur twee mannen, 35 en 46 jaar en een vrouw van 21 jaar, allen uit Eindhoven aangehouden. Zij worden verdacht van een diefstal met geweld gepleegd op 19 december 2001 te Eindhoven. De verdachten zijn voor nader onderzoek ingesloten in het politiebureau.

Eindhoven: Verdachte inbraak in auto aangehouden Vrijdagmorgen rond 1.15 uur is op de Stratumsedijk een 31-jarige man uit Eindhoven aangehouden. Even daarvoor zagen getuigen dat de man daar aan een geparkeerde auto stond te rommelen. De gewaarschuwde politie trof de man daar aan. De uit de auto verdwenen autoradiocd-speler is bij verdachte aangetroffen. De verdachte is voor onderzoek overgebracht naar het politiebureau.

Helmond: Verdachte met vals paspoort aangehouden Donderdagmiddag om 12.30 uur is op het Stationsplein een 31-jarige vrouw zonder bekende woon of verblijfplaats aangehouden. Even daarvoor had zij op het belastingkantoor een vals paspoort aangeboden. De vrouw wilde een sofi-nummer verkrijgen. De vrouw is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

Best: Verdachten brand aangehouden
Donderdagavond rond 20.00 uur zijn op de Syracusestraat twee mannen, 39 en 42 jaar, uit Best aangehouden. Zij worden verdacht van brandstichting in een woning aan de Syracu-sestraat. De woning brandde gedeeltelijk uit. De brandweer bluste de brand. De verdachten zijn voor nader onderzoek overgebracht in ingesloten in het politiebureau.

Valkenswaard: Aanrijding met gewonde
Donderdagmiddag rond 15.45 uur raakte bij een aanrijding op de Luikerweg een 47-jarige automobiliste uit Lommel gewond. Zij reed daar richting Valkenswaard. Ter hoogte van de Venbergseweg remde zij af om rechtsaf te draaien. De achter haar rijdende 27-jarige vrachtautobestuurder uit Drochtersen kon zijn voertuig niet tijdig tot stilstand brengen. Een aanrijding was het gevolg. De vrouw klaagde over pijn in de nek. Zij is voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.

Helmond: Inbraak in een bedrijf
Afgelopen nacht is ingebroken in een bedrijf aan de Engelseweg. Een ruit aan de voorzijde is vernield. Uit het pand verdween een pc met monitor.

Geldrop: Snelheidscontrole
Donderdag tussen 10.55 en 12.45 uur is op de Mierloseweg een snelheidscontrole gehouden. 1436 voertuigen zijn gecontroleerd. 107 daarvan reden sneller dan 50 km/u. Zij kregen een proces-verbaal. De hoogst gemeten snelheid was 88 km/u.

Op de LN der Vier Heemskinderen is donderdagmiddag een snelheidscontrole gehouden. Van de 727 gecontroleerde voertuigen reden er 98 sneller dan de toegestane snelheid van 50 km/u. Zij kregen een proces-verbaal. De hoogst gemeten snelheid was 76 km/u.

Geldrop: Verdachte aangehouden
Donderdagavond om 21.25 uur is op de Ritsaartlaan een 15-jarige jongen uit Geldrop aangehouden. Hij had daar met nog enkele personen een hoop troep veroorzaakt in aan hal van een flat. Op vordering van de politie weigerde hij de rommel op te ruimen. Zijn maatjes deden dat wel. De jongen is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Voor verdere afhandeling is verdachte overgedragen aan bureau Front-Office.

Bergeyk: Diefstal portemonnee
Donderdagmiddag rond 15.15 uur is van een 73-jarige vrouw uit Bergeyk haar portemonnee gestolen. Vermoedelijk is de portemonnee uit haar tas gestolen toen zij over de Markt liep. In de portemonnee zat geld.

Deurne: Inbraak in een woning
Donderdag tussen 13.45 en 18.00 uur is ingebroken in een woning aan de Peellandsingel. Het slot van de voordeur is vernield. Uit de woning is audiovisuele-apparatuur, een pc, een fototoestel, een gsm en een fiets gestolen.

Vanuit een woning aan de Rijn zijn donderdagmiddag een TV, een videorecorder met de daarbij behorende speakers en geld gestolen. Het slot van de voordeur is vernield.

Budel: Diefstal uit een garage
Uit een niet afgesloten garage gelegen aan een woning op de Heikantstraat zijn tussen woensdagavond 18.45 en donderdagmiddag 17.00 uur een fiets en handgereedschappen gestolen.

Maarheeze: Snelheidscontrole
Donderdagmiddag tussen 15.00 en 17.00 uur is een snelheidscontrole gehouden op de Sta-tionsstraat. 10 automobilisten kregen een proces-verbaal. Zij reden sneller dan de toegesta-ne snelheid van 50 km/u. 4 bromfietsers zijn bekeurd voor het niet dragen van een helm.

Breugel: Inbraak in een woning
Donderdag tussen 16.30 en 21.30 uur is ingebroken in een woning aan de Van den Elsen-straat. Het slot van de voordeur is vernield. Uit de woning zijn sieraden, een TV, een video en geld gestolen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie