Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten districten Heerlen en Kerkrade

Datum nieuwsfeit: 04-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 4-01-2002 Politieberichten districten Heerlen en Kerkrade (RKey; 13.00 u) Vrijdag, 4 januari 2002

Districten Heerlen en Kerkrade

Heerlen; auto tweede keer gestolen
Een 58-jarige man uit Brunssum heeft bij de politie aangifte gedaan van diefstal van zijn auto. Het slachtoffer had afgelopen donderdagmiddag zijn auto geparkeerd op een parkeerplaats aan de Henri Dunantstraat in Heerlen waarna bij terugkomst bleek dat zijn auto was gestolen. Later die middag vond de politie de auto terug op de Pancratiusstraat en waarschuwde de auto-eigenaar. Omdat de auto niet kon worden gestart, regelde de auto-eigenaar elders een garagebedrijf en ging daarna terug naar zijn auto. Echter, eenmaal terug op de Pancratiusstraat bleek zijn auto voor de tweede maal te zijn gestolen waarna de teleurgestelde Brunsummer weer de politie kon verwittigen.

Heerlen; uitvaartverzorger bestolen
Een uitvaartverzorger, een 51-jarige man uit Brunssum heeft bij de politie aangifte gedaan van diefstal van zijn tas. De tas bevond zich afgelopen donderdagmiddag omstreeks 13.30 uur in een rouwvoertuig welke voor de ingang van de kerk aan de Meezenbroekerweg in Heerlen stond. De uitvaartverzorger was even in de kerk en toen hij terugkwam bij het rouwvoertuig bleek zijn tas daaruit te zijn gestolen. De tas is later die middag teruggevonden op de Schandelerstraat, echter zonder zijn portefeuille met daarin papieren en enkele bankpasjes.

Heerlen; gas/alarmpistool
Bij controle vanmorgen, vrijdagmorgenvroeg omstreeks 05.30 uur op een terrein aan de Keulseweg in Heerlen van een 54-jarige man uit Niederdorfelden (D) die aldaar in zijn auto lag te slapen, zag de politie in zijn auto een pistool liggen. De politie maakte de Duitser wakker en liet hem vervolgens voorzichtig uitstappen. Het pistool, daarbij bleek het naderhand te gaan om een gas/alarmpistool, werd inbeslaggenomen en de politie maakt proces-verbaal op tegen de Duitser terzake de Wet wapens en munitie.

Kerkrade; in gestolen auto
Bij controle afgelopen nacht, donderdag op vrijdag nacht op de Tunnelweg in Kerkrade van een viertal inzittenden van een auto, bleek dat de auto waarin ze zaten als gestolen stond gesignaleerd (in Belgie gestolen). De vier inzittenden, een 28-jarige man uit Tienen (B), een 32-jarige man uit Hoensbroek en twee mannen (33/43 jr) uit Heerlen werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar ze werden ingesloten. De gestolen auto werd inbeslaggenomen. De politie stelt een nader onderzoek in.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie