Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Binnensticht, 09.15 uur

Datum nieuwsfeit: 04-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 4-01-2002

Politieberichten district Binnensticht, 09.15 uur
Oproep: twee jongens helpen gevallen vrouw

DE BILT Op woensdagmiddag 2 januari is een 76-jarige vrouw uit De Bilt onderweg naar huis gevallen. De vrouw had boodschappen gedaan op de Looijdijk en is vermoedelijk op de Jasmijnstraat of de Nieuwstraat door onbekende oorzaak gevallen. Twee - onbekend gebleven - jongens hebben de vrouw geholpen en thuis gebracht.

De politie wil graag in contact komen met de twee jongens. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie in De Bilt. Wellicht zijn nog meer personen getuige geweest van de val en de hulpverlening van de twee jongeren. Ook zij kunnen zich hiervoor contact op nemen met de politie op tel. 0900-8844.

`Doe nuchter, rij alcoholvrij`

DE BILT/BILTHOVEN In de nacht van donderdag op vrijdag heeft de politie op de Soestdijkseweg een alcoholcontrole gehouden in het kader van de campagne `Doe nuchter, rij alcoholvrij`. In totaal werden 22 automobilisten gecontroleerd op alcoholgebruik. Niemand bleek onder invloed te rijden.

Beroofd in lift

ZEIST Op donderdagmiddag is rond twee uur een 53-jarige man uit Zeist het slachtoffer geworden van een beroving in een lift van een flat aan de Laan van Vollenhove.

De man stond in de lift toen twee mannen instapten met bivakmutsen op het hoofd. Het duo bedreigde hem met een mes en dwongen de man zijn portemonnee af te geven. Daarop stapten de mannen weer uit.

Het slachtoffer ging naar een bewoner in de flat en belde de politie. Hij hield aan de beroving geen lichamelijk letsel over.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie