Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Lekstroom, 09.30 uur

Datum nieuwsfeit: 04-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 4-01-2002

Politieberichten district Lekstroom, 09.30 uur
Gestolen voertuig met twee verdachten

NIEUWEGEIN Tijdens de surveillance zag de politie in de nacht van donderdag 3 op vrijdag 4 januari over de Plettenburgerbaan een auto rijden waarvan het vermoeden bestond dat deze gestolen was.

Via de meldkamer werd het kenteken van de auto opgevraagd. Al snel bleek dat de auto van diefstal afkomstig was. Omstreeks half drie zagen de agenten kans het voertuig op de Binnenwal tot stoppen te dwingen. De twee inzittenden een 22 en 31-jarige man beiden uit Utrecht werden aangehouden. De mannen werden voor verhoor overgebracht naar het bureau.

Aangehouden na belediging

HOUTEN Donderdagavond werd een jongen op de Spoorhage aangehouden voor het beledigen van de politie.

Tijdens de surveillance wilden agenten een groepje jeugd op het Onderdoor aanspreken. Nog voordat de agenten uit hun voertuig waren begon één van de jongeren zonder enige aanleiding te schelden en tieren. Ook na vermanende woorden van de agenten bleef de 16-jarige jongen uit Houten doorgaan.

De agenten hielden de jongen aan en namen hem voor verhoor mee naar het bureau. Tijdens de fouillering kwam er een kleine hoeveelheid verdovende middelen en een fles drank uit zijn kleren. Met een proces-verbaal werd hij naar huis gestuurd.

Aanrijding letsel

NIEUWEGEIN Donderdagavond vond op de Nedereindseweg een aanrijding tussen een bromfiets en een auto plaats waarbij de bromfietsbestuurster gewond raakte.

De bestuurster uit De Meern (leeftijd onbekend) reed met haar bromfiets over de Nedereindseweg en wilde oversteken bij de Van Anrooylaan. Achterop de bromfiets zat een 18-jarige passagier. Op het moment dat de bestuurster overstak zag zij de auto van een 52-jarige vrouw uit Bilthoven over het hoofd. Het gevolg was een aanrijding waarbij de bestuurster van de bromfiets gewond raakte. <>br> Haar passagier zag de aanrijding aankomen en sprong net op tijd van de bromfiets af. Hij bleef ongedeerd. De bromfietsbestuurster werd met hoofdletsel overgebracht naar het St. Antonius ziekenhuis in Nieuwegein. De automobilist bleef ook ongedeerd. De regionale verkeersdienst zal de aanrijding verder afhandelen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie