Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Den Bosch

Datum nieuwsfeit: 04-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Den Bosch 4-01-2002
Politiebericht district Den Bosch

JONGEN AANGEHOUDEN VOOR BEDREIGING, `s-Hertogenbosch

Donderdagavond is een 18-jarige jongen uit `s-Hertogenbosch aangehouden. De jongen wordt ervan verdacht op het Zuidoosterfront in `s-Hertogenbosch een 56-jarige man uit `s-Hertogenbosch met een mes te hebben bedreigd. De jongen is voor verder onderzoek inge-sloten.

DRUGSDEALER AANGEHOUDEN, `s-Hertogenbosch

Donderdagavond is een 40-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. Door twee surveillerende politiemensen werd gezien dat de man drug aan het dealen was op de Zuid Willemsvaart in `s-Hertogenbosch. De man had enkele bolletjes cocaïne en heroïne bij zich. Daar ook is gebleken dat de man illegaal in Nederland verblijft, zal hij zo snel mo-gelijk uit Nederland worden verwijderd.

MAN AANGEHOUDEN VOOR BEDREIGING, `s-Hertogenbosch

Donderdagavond is een 42-jarige man uit Zaltbommel aangehouden. Rond 23.15 uur was bij de politie de melding binnengekomen dat een horecaondernemer aan de Torenstraat in `s-Hertogenbosch door een onbekende man met een vuurwapen was bedreigd. Toen de politie ter plaatse kwam was de man inmiddels verdwenen. Korte tijd later werd de man op de Para-de aangetroffen. Daar kon hij worden aangehouden. Bij deze aanhouding raakte een man licht gewond toen hij plotseling voor een diensthond doorliep en hij door deze hond werd gebeten. De man uit Zaltbommel die onder invloed was is voor verder onderzoek ingesloten. De bedreiging bleek te zijn gedaan met een nep vuurwapen. Het wapen is in beslag geno-men.

GLAASJE OP, `s-Hertogenbosch

In de nacht van donderdag op vrijdag is een 35-jarige man uit Zaltbommel bekeurd. De man reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. Hij kreeg een rijverbod van 3 uur. De controle vond plaats op de Zuid Willemsvaart in `s-Hertogenbosch.

ONGEVAL EN TE VEEL GEDRONKEN, Engelen

Vrijdagmorgen, kort voor 05.00 uur werd een aanrijding gemeld op de kruising Vutter - He-verlei in Engelen. Ter plaatse bleek een 19-jarige man uit sint Michielsgestel met zijn auto tegen een verkeerszuil te zijn gereden. Bij controle bleek dat de man te veel had gedronken om met een auto te mogen rijden. Hij weigerde de medewerking aan de ademanalyse. Het rijbewijs van de man werd ingevorderd. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

AANGEHOUDEN MET GESTOLEN AUTO, `s-Hertogenbosch

Vrijdagmorgen zijn een 32-jarige man uit `s-Hertogenbosch en een 37-jarige vrouw uit Oss aangehouden. Rond 06.00 uur zag een surveillance van de politie op de Herpenseweide een auto rijden. Toen ze de auto wilden controleren, probeerde deze te ontkomen. Op de Sint Willibrodusstraat in `s-Hertogenbosch werd de auto aangetroffen. In de auto werd een van de twee aangetroffen terwijl de andere in de directe omgeving kon worden aangehouden. De auto bleek eerder die morgen gestolen te zijn in Rosmalen. Het tweetal is voor verder onder-zoek ingesloten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie