Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Minder belang Van der Hoop Effectenbank in First Dutch

Datum nieuwsfeit: 04-01-2002
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

Teneinde te bereiken dat First Dutch Capital B.V. als onafhankelijke adviseur, haar praktijk verder kan ontwikkelen op basis van haar "partnership" cultuur heeft van der Hoop Effektenbank N.V. overeenstemming bereikt met de overige aandeelhouders van First Dutch over het terugbrengen van haar belang van 51% naar 33 1/3% ten gunste van de overige aandeelhouders. Van der Hoop geeft haar controlerend meerderheidsaandeelhouderschap op, maar First Dutch blijft 'exclusive partner' op het gebied van corporate finance en investments. De verwachting is dat de slagkracht en snelheid van handelen van First Dutch hierdoor zal toenemen evenals het commitment van key-medewerkers.

...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie