Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Chrysler en Dodge prominent op Bedrijfsauto RAI 2002

Datum nieuwsfeit: 04-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Chrysler Nederland

LPG informatie

Invoer auto

4 januari 2002

Chrysler en Dodge prominent op Bedrijfsauto RAI 2002

De divisie Chrysler, Jeep en Dodge van DaimlerChrysler Nederland is sterk vertegenwoordigd op de European Road Transport Show 2002 in de Amsterdam RAI. Deze vindt plaats van 7 tot en met 16 februari a.s. Op de stand zijn vele varianten te zien van de nieuwe Chrysler Voyager Commercial, de Grand Voyager Commercial, Dodge Ram Van en de geheel nieuwe Dodge Grand Ram Van.

Chrysler Voyager Commercial en
Grand Voyager Commercial in 2002

Aan het begin van dit jaar maakte de geheel vernieuwde Chrysler Voyager zijn opwachting op de Nederlandse markt. De nieuwe Voyager en Grand Voyager zijn ook verkrijgbaar als Commercial, deze maakt nu dan ook zijn opwachting tijdens de European Road Transport Show 2002 in de Amsterdam RAI. Net als de personenautovariant beschikt de vierde generatie Voyager Commercial over een betere stroomlijn, verfijnde styling, nieuwe motoren inclusief een nieuwe turbodieselmotor met commonrail inspuiting een ruimer interieur, meer rijcomfort en een betere wegligging. De Voyager Commercial beschikt bovendien over dezelfde innovatieve details, zoals de elektrisch bedienbare schuifdeuren (vanaf LX Plus) en achterklep (Limited). Naast veel luxe en comfort voorziet de Commercial-uitvoering de zakelijke rijder van een enorme hoeveelheid extra laadruimte. Ondernemers die op zoek zijn naar een representatieve bedrijfsauto waarmee zij zich kunnen onderscheiden van de middenmoot en die bovendien prijs stellen op comfortabel vervoer en een complete uitrusting, zullen zich aangetrokken voelen tot de Chrysler Voyager Commercial.

Voyager zeer veelzijdig en compleet
Voor elke vervoerswens biedt de Voyager een passende versie. Het leveringsprogramma bestaat uit drie motorvarianten, vijf uitrustingsniveaus en er is keuze uit een vijfversnellingsbak of automaat.

De Voyager en Grand Voyager Commercial worden geleverd in diverse uitrustingsniveaus SE, SE Luxe, LX, LX Plus en Limited. Tot de standaarduitrusting van de basisuitvoering SE behoren o.a. schijfremmen rondom, ABS, airconditioning, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening, elektrische bediening van de ramen, wegklapbare elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels, afsluitbare opberglade onder voorste passagierstoel, stuurbekrachtiging, dubbele airbags en zij-airbags voorin. De SE Luxe heeft daarbovenop nog extra isolatie (standaard op CRD), een mattenset, speedcontrol, een in hoogte verstelbaar stuur en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

De LX-versie beschikt naast de uitrusting van de SE bovendien over o.a. 16 inch aluminiumwielen, automatische klimaatregeling met twee zones en een interieurfilter, dakrails, een achtvoudig elektrisch verstelbare bestuurdersstoel, een interieurverlichtingspakket, met leder bekleed stuurwiel en overhead-console met tripcomputer.

De LX Plus uitvoering voegt hier onder meer een nog uitgebreider audiosysteem aan toe, alsmede elektrisch bedienbare schuifdeuren, een in acht standen, elektrisch verstelbare bestuurdersstoel en een geavanceerd Load levelingsystem. De topuitvoering Limited is naast de uitrusting van de LX standaard voorzien van o.a. automatische klimaatregeling met drie zones en interieurfilter, elektrisch bedienbare schuifdeuren, lederen bekleding en verwarmbare voorstoelen, traction control (niet in combinatie met vierwielaandrijving), koplampsproeiers, een Infinity luidsprekersysteem en ladingafhankelijke niveauregeling.

Extra large
Ondernemers die de laadruimte van de Voyager nog niet voldoende vinden, doen een goede keus met de Grand Voyager Van of High Roof. Deze versie is bijna 34 centimeter langer dan de gewone Voyager Commercial, waardoor ook langere voorwerpen probleemloos kunnen worden vervoerd.
De Grand Voyager is net als de Voyager leverbaar met een 2.4 liter benzinemotor, een zescilinder met een cilinderinhoud van 3.3 liter en een 2.5 liter Common Rail dieselmotor. Het aantal uitvoeringen van de Grand Voyager Commercial is met 32 verschillende versies zeer compleet. Ook hier is het basismodel een 2.4i SE Commercial, met hetzelfde afwerkingsniveau als de normale versie. Het programma van de Grand Voyager Commercial loopt tot en met de Grand Voyager 3.3i V6 Limited AWD automaat , met onder meer vierwielaandrijving en een elektrisch bedienbare achterklep.

High Roof
De ombouw van Voyager tot Voyager Commercial, die aan de specifieke Nederlandse eisen voor bedrijfsautos moet voldoen, wordt verzorgd door het ISO-gecertificeerde carrosserie-ombouwbedrijf Snoeks in Nieuw-Vennep. De Voyager kan op twee manieren worden aangepast aan de wetgeving voor het rijden met een grijs kenteken: door het plaatsen van een volledige separatiewand tussen het voorste gedeelte - waar bestuurder en passagier zitten - en de laadruimte, of met behulp van een lage separatiewand in combinatie met een verhoogd dak. Deze laatste High Roof-optie heeft het voordeel dat de inzittenden niet hoeven uit te stappen om de laadruimte te bereiken. Daarnaast worden de zijruiten van de laadruimte geblindeerd en de vlakke laadvloer met tapijt afgewerkt.

Motoren
Het brede motorenaanbod van de Chrysler Voyager en Grand Voyager Commercial houdt rekening met de uiteenlopende wensen van ondernemers. Het motorenpallet omvat twee krachtige en efficiënte benzinemotoren en een volledig nieuwe turbodieselmotor met moderne commonrail inspuiting.


· De 2.4 liter viercilinder is uitgerust met vier kleppen per cilinder en is goed
voor een maximum vermogen van 108 kW/147 pk bij 5200 tpm, terwijl het maximum koppel 226 Nm bedraagt bij 4000 tpm. Standaard wordt deze krachtbron gecombineerd met een handgeschakelde vijfversnellingsbak, tegen meerprijs is een viertraps automatische transmissie leverbaar.
· De 3.3 liter V6 is grondig aangepast voor toepassing in de nieuwe Chrysler
Voyager. Het vermogen is met 15 % toegenomen tot 128 kW/174 pk, terwijl het maximum koppel 278 Nm bij 4000 tpm bedraagt. De V6 wordt gekoppeld aan een automatische viertraps transmissie. De drie verschillende versies met vierwielaandrijving staan borg voor een superieure wegligging.

· Geheel nieuw is de 2.5 liter turbodieselmotor die gebruik maakt van de laatste technieken, zoals directe commonrail inspuiting, dubbele bovenliggende nokkenassen, contraroterende balansassen voor het elimineren van trillingen, vier kleppen per cilinder en een aluminium cilinderkop uit één stuk. De motor, ontwikkeld door DaimlerChrysler dochter Detroit Diesel, is voorzien van de nieuwe Bosch CP3 inspuitpomp. Dit systeem zorgt voor een optimaal lucht/brandstof mengsel, met als gevolg een efficiënte verbranding. De prestaties van de CRD, zoals deze versie wordt genoemd, mogen dan ook gezien worden, met een vermogen van 105 kW/143 pk en een nog indrukwekkender maximum koppel van 312 Nm dat reeds bij 1800 tpm beschikbaar is. Hiermee is de Chrysler Voyager CRD in staat tot een topsnelheid van 185 km/h, terwijl de acceleratie van 0 naar 100 km/h binnen 12 seconden kan worden voltooid. Het verbruik is bovendien verrassend laag: in de stad gemiddeld
9,7 l/100 km, buiten de stad 6,5 l/100 km en het gecombineerd verbruik ligt op 7,7 l/100 km. De nieuwe CRD-motor voldoet aan de strenge Euro 3 emissienormen.

Veel veiligheidsvoorzieningen
Het kenmerkende van de Voyager blijft bij de Commercial-uitvoering behouden, namelijk de grote laadruimte, die dankzij de schuifdeuren aan beide zijden en de grote schuifdeur bovendien zeer goed toegankelijk is. Net als bij de personenauto-uitvoering zijn geen concessies gedaan aan de veiligheid.
Een opmerkelijke lijst van veiligheidsverbeteringen verhoogt de veiligheid van een model dat overal ter wereld al een uitstekende veiligheidsreputatie geniet:


1. De volledig nieuwe carrosseriestructuur van de Voyager werd aanzienlijk verbeterd door aanpassingen aan de chassisstructuur, de langsbalken vooraan, de middenstijl en de schuifdeuren. Hierdoor voldoet de Voyager Commercial o.a. aan de strenge Europese normen voor aanrijdingen met gedeeltelijke overlapping en is het energieabsorberend vermogen van de auto fors toegenomen.


2. De airbags bieden een goede bescherming aan de bestuurder en de passagier voorin.


3. De airbags voorin zijn uitgerust met zogenaamde tweetraps-inflators, die de airbag op drie verschillende niveaus kunnen activeren, afhankelijk van de kracht van de aanrijding. Daardoor worden de inzittenden nooit aan een krachtigere airbag blootgesteld dan nodig is voor hun bescherming.


4. De volledig opnieuw ontworpen stuurkolom is voorzien van een plaatstalen beugel aan het voorste uiteinde van de kolom, die de botsenergie bij een frontale aanrijding absorbeert.


5. De veiligheidsgordels van de voorstoelen zijn uitgerust met gordelspanners die ervoor zorgen dat de gordel goed strak zit bij een aanrijding.


6. De bekleding van de A- en B stijlen bestaat uit Metalocene, een botsabsorberend materiaal. Wanneer een inzittende deze stof raakt tijdens een aanrijding, vangt het de slag op door te vervormen en meer energie op te vangen dan traditionele bekledingsmaterialen. De bekledingsdelen staan los van de carrosseriestructuur en bevatten verborgen ribben die energie absorberen.


7. Het dakpaneel en de dakranden zijn bekleed met energieabsorberend polyurethaanschuim.


8. De energieabsorberende armsteunen van de voorportieren zijn zo ontworpen dat ze meegeven bij een zijdelingse aanrijding.


9. Om het onvrijwillig in beweging zetten van de auto te voorkomen, heeft de schakelhendel een parkeervergrendeling, waarbij de bestuurder eerst op het rempedaal moet drukken, voor hij uit de parkeerstand kan schakelen (automaat).

Daarnaast beschikt de nieuwe Chrysler Voyager Commercial over een uniek remsysteem, met schijfremmen op alle wielen, ABS en EVBP, 'Electronically Variable Brake Proportioning', een elektronische remdrukregelaar. Dit systeem maakt gebruik van de ABS-wielsnelheidssensoren om het doorslippen van de achterwielen te herkennen, waarna EVBP automatisch de hydraulische remdruk aanpast. Zodoende krijgt ieder wiel voortdurend de juiste remdruk, wat een positieve bijdrage levert aan een veilige noodstop.

Naast de eerder genoemde verbeteringen, dragen ook de volgende aanpassingen aanzienlijk bij aan de veiligheid van de nieuwe Chrysler Voyager en Grand Voyager Commercial:


· Bumpers die aanrijdingen met 8 km/h zonder schade kunnen weerstaan, ruimschoots meer dan de veiligheidsnormen op alle markten stellen.
· Koplampen die 50 procent groter zijn en 80 procent meer lichtopbrengst leveren.

· Grotere achterlichten en een centraal, hoger aan de bovenkant van de
Achterklep geplaatst derde remlicht voor een betere zichtbaarheid.

Prijzen
De prijslijst voor de Voyager Commercial begint bij 19.540 voor de 2.4i Van. De 2.5 turbodiesel kost als Van 22.170 in de SE uitvoering, de 3.3i V6 SE Luxe Van 22.460. Het topmodel, de Grand Voyager 3.3i V6 LE AWD Limited Van, staat in de prijslijst voor 35.140. Al deze prijzen zijn exclusief BTW.

Leveringsprogramma zeer compleet
Zijn er maar liefst 22 uitvoeringen van de Voyager Commercial, de Grand Voyager doet daar met 32 versies nog een schepje bovenop. Alle versies zijn namelijk leverbaar als Van en als High-Roof versie. DaimlerChrysler houdt aldus rekening met elke mogelijke wens die een ondernemer maar kan hebben. Voor de duidelijkheid het volledige overzicht:

Voyager Van Grand Voyager Van
2.4i SE 2.4i SE
2.4i SE Luxe 2.4i SE Luxe
2.4i LX 2.4i LX automaat
2.4i LX Plus 2.4i LX Plus automaat

2.5CRD SE 2.5CRD SE
2.5CRD SE Luxe 2.5CRD SE Luxe
2.5CRD LX 2.5CRD LX
2.5CRD LX Plus 2.5CRD LX Plus
2.5CRD Limited

3.3i V6 SE Luxe automaat 3.3i V6 SE Luxe automaat 3.3i V6 LX automaat 3.3i V6 LX automaat
3.3i V6 LX Plus automaat 3.3i V6 LX Plus automaat 3.3i V6 Limited automaat
3.3i V6 LX AWD automaat
3.3i V6 LX Plus AWD automaat
3.3i V6 LX Limited AWD automaat

N.B. Alle modellen zijn ook als High Roof leverbaar, met een lage separatiewand.

Dodge Ram Van geheel vernieuwd

De vormgeving van de Dodge Ram Van werd geheel gewijzigd, overeenkomstig de vormgeving van de nieuwe Chrysler Voyager. Ook de nieuwe Dodge kan bogen op een meer gestroomlijnde, verfijnde styling, verbeterde aandrijvingen, groter rijcomfort, betere handling en een ruim arsenaal aan klantvriendelijke eigenschappen. De laadcapaciteit en de vele praktische details zorgen voor een verrassend concept dat veel grote bedrijven reeds op waarde hebben geschat.

De nieuwe Dodge Ram Van beschikt standaard over airconditioning, twee front-airbags, side-airbags, elektrisch bedienbare ramen, in hoogte verstelbare koplampen, comfortabele stoelen, centrale portiervergrendeling, ABS en stuurbekrachtiging. Gebleven is de combinatie van een enorm laadvermogen van 2800 liter en een motor die onder alle omstandigheden meer dan voldoende vermogen en koppel levert.

De Ram Van is in twaalf uitvoeringen beschikbaar. De High Roof heeft een verhoogd dak en een lage separatiewand, de Van daarentegen een volledig gesloten wand achter beide voorstoelen. Beide versies zijn zowel met een 2.4i DOHC benzinemotor (108 kW/142 pk bij 5200 tpm) als met de nieuwe, zeer sterke 2.5 liter common-rail turbodieselmotor leverbaar. Deze laatste is goed voor een vermogen van 105 kW/139 pk bij 4000 tpm. De 2.4i versie is bovendien beschikbaar met automatische versnellingsbak. Al deze versies zijn nu ook leverbaar als Grand Ram Van.

De Dodge Ram Van is niet zomaar een bestelauto, maar veel meer een luxe personenauto met extra veel laadruimte. Het uitrustingsniveau van de Dodge Ram Van staat borg voor veel comfort en veiligheid. Gecombineerd met het representatieve uiterlijk fungeert de auto daarom als indrukwekkend visitekaartje, zowel voor de klanten als degenen die ermee mogen werken.
Bovendien is de nieuwe Dodge Ram Van scherp geprijsd en dragen ook de lage onderhoudskosten bij aan een gunstige prijs per kilometer. Twee jaar volledige garantie (zonder kilometerbeperking), zeven jaar garantie op de carrosserie en lange onderhoudsintervallen maken de Dodge Ram Van tot een verstandige en doordachte keuze.

De prijslijst van de Dodge Ram Van begint bij 17.865 voor de 2.4i Van en eindigt bij de 2.5 CRD High Roof voor 21.630. Bij deze bedragen is de BTW niet inbegrepen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

Greenchoice weer 'Beste uit de Test' Consumentenbond
Duurzame energieleverancier Greenchoice is voor 2016 alweer beoordeeld als beste energieleverancier van Nederland. Consumentenbond vergeleek 14 energieleveranciers op klanttevredenheid, service...

Gemeente Oss gaat administratieve software ‘Op Orde’ gebruiken
De gemeente Oss heeft een contract gesloten met Op Orde, ontwikkelaar van software voor administratieve processen. Dit meldt Jeroen Lugte,...

Verzekeringsmaatschappijen beïnvloeden onbewust consument
Recentelijk heeft het de Autoriteit Financiële Markten (AFM) een persbericht gepubliceerd over het gebruik van gedragswetenschappen in de marketing. Hierin...

‘Het huis waar de duivel woont’ van Goran Tribuson is verschenen
Gastarbeider Roby keert terug naar zijn geboortestreek, de buitenwijk De Gasfabriek. Hij wil er een kampioenschap in een nieuwe vechtsport...

Zorgkosten Nederland overstijgen rest van Europa
De zorgkosten per hoofd van de bevolking zijn naar verhouding in Nederland bijna het hoogst van heel Europa. Een Nederlander...

ABB Research Award ter ere van Hubertus von Grunberg voor Jef Beerten
Eerste ABB Research Award ter ere van Hubertus von Gruenberg voor dr. Jef Beerten ZUeRICH-(BUSINESS WIRE)- Dr. Jef Beerten van...

Speedheat heeft warm hart voor vrije architectuur
In 2016 bestaat Speedheat Nederland, specialist in elektrische vloerverwarming, 20 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum organiseert het bedrijf in...

UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict
UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict EMBARGO 24-10-2016 00.01 uur 21 oktober 2016 UNICEF: 1,7...

Dubline introduceert één mobiele telefoon met twee lijnen
Dubline introduceert vandaag een app die het gemak en vrijheid van een mobiele telefoon combineert met de professionaliteit van een...

Verplicht publicatie van 'slaperstarieven' energiecontracten
Recent concludeerde bestuurslid Henk Don van de consumentenwaakhond ACM dat consumenten het aanbod van energieleveranciers nu beter begrijpen en vergelijken....

Actie tegen TTIP en CETA; 180.000 handtekeningen voor referendum
Duizenden mensen in actie tegen TTIP en CETA Ruim achtduizend mensen, waaronder honderden leden van de SP en ROOD, voerden...

Groeibedrijf Jongens van de Tekeningen lanceert internationaal merk
Na snelle groei in Nederland – met een omzet die dit jaar door de €1M heen schiet - gaan de...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Enversed opent Europa's grootste Virtual Reality Center in Eindhoven
Europa´s grootste Virtual Reality Experience Center opent over 2 maanden haar deuren in Eindhoven. Tijdens de Dutch Design Week (22...

Tips om een goede loodgieter te vinden
Het blijkt voor consumenten steeds lastiger te worden om een goede loodgieter in de buurt van hun woning te vinden....

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Twintig jaar online vereniging Women on the Web
Komende maand bestaat de Nederlandse vereniging Women on the Web twintig jaar. Op het hoogtepunt, eind 2007, telde de vereniging...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...

Recordaantal (1,5 miljoen) overweegt overstap zorgverzekering
Een recordaantal Nederlanders - 1,5 miljoen - overweegt om voor 2017 over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dat zijn...

'Dawn of the Bison' - Jasper Doest, Wildlife Photographer of the Year
Voor de vijfde keer in vijf jaar tijd gooit de Vlaardingse fotograaf Jasper Doest (37) hoge ogen bij de prestigieuze...

Versnelde aanpak Merwedebrug A27
Versnelde aanpak Merwedebrug A27 | Rijkswaterstaat Versnelde aanpak Merwedebrug A27 Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 18 oktober 2016- Laatste update: 18...

Grootste groene vrijwilligersdag van Nederland: Natuurwerkdag
Samen buiten aan de slag, dat kan op de eerste zaterdag van november op de Natuurwerkdag. In 2016 organiseert LandschappenNL...

Stichting De Hond Kan De Was Doen lanceert 'making life easier'
Ter gelegenheid van LEGO®World 2016 van dinsdag 18 tot en met maandag 24 oktober in de Jaarbeurs Utrecht wordt een...

Dertig jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg
30 jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg Breda, 18 oktober 2016 30 jaar cel geëist voor...

Razendsnelle groei voor groothandel in de erotiek
EDC Internet groeit razend snel met de online verkoop van seksartikelen. Met deze razendsnelle groei is het bedrijf uitgeroepen tot...

Online stemmen kan nu met een selfie
Online stemmen kan nu met een selfie LONDEN-(BUSINESS WIRE)- Smartmatic presenteert deze week het eerste online verkiezingssysteem dat de identiteit...

Speedheat viert twintig jaar elektrische vloerverwarming in Nederland
Speedheat Nederland bestaat twintig jaar. Die mijlpaal laat Nederlands nummer 1 in elektrische vloerverwarming niet zomaar voorbijgaan. Er staan verschillende...

Texels Bock opnieuw in de prijzen
Texels Bock heeft de tweede plaats bij de verkiezing ‘Lekkerste Bockbier van Nederland’ in de wacht gesleept. Dit typische herfstbier...

L’eau werkt voor het Leger des Heils
L’eau, reclamebureau voor gedragsbeïnvloeding, werkt sinds kort voor het Leger des Heils. Na een korte kennismakingsperiode heeft l’eau haar visie...

OR ProRail noemt kabinet onzorgvuldig en onbehoorlijk
OR ProRail boos op onzorgvuldig en onfatsoenlijk kabinet De Ondernemingsraad van ProRail vindt dat het kabinet zeer onzorgvuldig en zelfs...

Elevated Risk of Cholera Urges New United Nations Approach to Cholera
Elevated Risk of Cholera Makes New United Nations Approach to Epidemic ‘All the More Urgent’, Deputy Secretary-General Tells Member States |...

OnlineSeminar genomineerd voor internationale streaming media award
OnlineSeminar is genomineerd voor een Streaming Media European Readers' Choice Award in de categorie beste Webcast Platform. Het is de...

Tweede keer op rij 100% klanttevredenheidsscore Giarte voor Open Line
Op 11 oktober zijn de resultaten bekend gemaakt van het Outsourcing Performance onderzoek van Giarte. Open Line heeft voor de...

Open Line wederom Cisco’s Cloud _ Managed Services Partner
Op 6 oktober heeft Cisco tijdens haar Partner New Year’s & Awards Drinks in Amerongen bekendgemaakt welke Nederlandse partners de...

Verschenen: Leerboek- en naslagwerk Inventor 2017
Uit handen van de bekende Nederlandse auteur Ir. Ronald Boeklagen heeft TEC/CADCollege haar nieuwste jaargang 2017 van de serie ‘Inventor,...

“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”
“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen” Persbericht 12 oktober 2016 “Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”...

Vakantieparken in Nederland zijn vol
De vakantieparken in Nederland zitten deze herfstvakantie nagenoeg vol. Wie nog in een bungalow in eigen land wil verblijven moet...

Expositie en Online Veiling tegen het Stierenvechten
CAS International (Comité Anti Stierenvechten) gaat samen met Marcello’s Art Factory en Global Art vzw een tweetal kunstexposities houden in...

Stop Kamagra nieuw initiatief tegen illegale handel erectiemiddelen
Om de onveilige en ongecontroleerde handel in Kamagra tegen te gaan is de beweging Stop Kamagra opgericht. Stop Kamagra is...