Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Groningen (middageditie)

Datum nieuwsfeit: 04-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Groningen
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Groningen, plaats: Diverse 4-01-2002
Politiebericht Groningen (middageditie) Vrijdagmiddag 4 januari 2002

Dagelijkse berichten

Groningen: man en vrouw aangetroffen in gestolen auto Politieagenten zagen vrijdagmiddag een auto staan op de Paddepoelsterweg met daarin twee slapende personen. De auto stond als gestolen gesignaleerd en beide inzittende, een 33-jarige man zonder vaste woonplaats en een 28-jarige vrouw uit Groningen, werden aangehouden. Zij zijn ingesloten voor nader onderzoek.

Zuidhorn: inbraak in winkel
Vrijdagochtend werd geconstateerd dat er was ingebroken bij een kledingwinkel aan de De Gast in Zuidhorn. De daders zijn binnengekomen door een garagedeur te forceren en hebben uit de zaak tientallen leren jassen weggenomen. Tevens is de auto van de eigenaar meegenomen. De sleutels waren binnen ontvreemd. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

Ulrum: oude man valt van trap
Een 89-jarige alleenstaande man werd vrijdagochtend door een huishoudelijke hulp onder aan de trap aangetroffen in zijn woning aan de Leerweg in Ulrum. Vermoedelijk is de man onwel geworden en van de trap gevallen. Het medisch team is per helikopter in Ulrum gearriveerd. De bejaarde man werd met hoofdletsel naar het ziekenhuis gebracht.

Garsthuizen / Roodeschool: laserguncontrole
Met de lasergun werd op de Eemshavenweg in Garsthuizen en de Hooilandseweg in Roodeschool op snelheid gecontroleerd met de lasergun. Een 32-jarige automobilist uit Godlinze werd op de Eemshavenweg betrapt terwijl hij 145 km per uur reed waar 100 is toegestaan. Op de Hooilandseweg reed een 52-jarige automobilist uit Stadskanaal 78 km per uur terwijl het maximum op 50 km per uur ligt.

Inlichtingen, Afdeling Communicatie, 0900 - 8844 (0.14 euro/min)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie