Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Eemland noord

Datum nieuwsfeit: 05-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 5-01-2002
Politieberichten district Eemland noord, 11.40 uur

Vuurwerk in beslag genomen

SOEST Vrijdagmiddag rond vier uur werd door surveillerende politiemensen gezien dat een groep van zeven jongens vuurwerk aan het afsteken waren. De jongens werden op hun gedrag aangesproken. Onduidelijk bleef wie het vuurwerk had afgestoken. Enkele tientallen stuks knal- en siervuurwerk werd in beslag genomen. De jongens werden met een waarschuwing weggestuurd.

Veroorzaker aanrijding bleek teveel te hebben gedronken

SOESTERBERG Vrijdagavond rond half negen veroorzaakte een 26-jarige man uit Amersfoort een aanrijding op de Amersfoortsestraat. Bij controle bleek dat de man teveel alcohol had gedronken. Uit de ademanalysetest bleek dat hij 1.55 promille alcohol in zijn lichaam had. Hij kreeg een proces-verbaal en moest zijn rijbewijs inleveren.

Bij de aanrijding was enkel sprake van materiele schade.

Alcoholcontrole

BAARN EEMNES Vrijdagavond werd door de politie op 2 locaties in het district gecontroleerd op het rijden onder invloed van alcohol. In Baarn werden op de Generaal van Heutszlaan tussen negen en tien uur s avonds 23 blaastesten uitgevoerd. In Eemnes op de Wakkerendijk werden tussen elf en twaalf uur s avonds 18 blaastesten uitgevoerd. Er werden geen processen-verbaal uitgeschreven.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie