Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nog geen spoor van vermiste vrouw uit Oude Pekela

Datum nieuwsfeit: 05-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Groningen
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Groningen, plaats: Oude Pekela 5-01-2002 Vrouw (44) vermist in Oude Pekela
Zaterdag 5 januari 2002

Nog geen spoor

Sinds vrijdagmiddag is de 44-jarige Evertje Koning uit Oude Pekela vermist. De vrouw vertrok in de namiddag uit haar woning aan de Rietgors in Oude Pekela. Haar gezin was in de veronderstelling dat de vrouw op de fiets naar het plaatselijke Chinese restaurant ging om eten te halen. Toen de vrouw na zon twee uur nog niet terug was is de familie gaan zoeken in de omgeving. Er werd niets gevonden en telefoontjes naar bekenden leverden ook geen resultaat op. Daarna werd de politie vrijdagavond gewaarschuwd. Tot op heden is van mevrouw Koning nog geen spoor gevonden.

Het signalement van Evertje Koning: blanke vrouw, lengte 165 cm, normaal postuur, kort stekelig blond haar en zij is brildragend. Zij was gekleed in een blauwe spijkerbroek en had een heupmodel zwart leren jas aan. De fiets waarop zij bij haar woning is weggereden is een groene damesfiets met handremmen en versnelling met twee sloten.

Mensen die informatie hebben over deze verdwijning of mevrouw Koning vrijdagavond of daarna nog gezien hebben worden verzocht contact op te nemen met de politie in Winschoten via 0900 8844 (0.14 euro/min). Nog geen spoor
Inlichtingen, Afdeling Communicatie, 0900 - 8844 (0.14 euro/min)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie