Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Friesland

Datum nieuwsfeit: 06-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Friesland
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Friesland: Friesland 6-01-2002
Politieberichten van 5/1 (13.00 uur) t/m 6/1 (13.00 uur)

Gorredijk: vernieling klokkenstoel
Zaterdag omstreeks 02.30 uur werd de objectverlichting van de klokkenstoel op het terrein van de RK-kerk aan de Compagnonsstrjitte vernield. De twee schijnwerpers werden waarschijnlijk met vuurwerk opgeblazen. Op het tijdstip van de vernieling zijn een viertal jongens in de directe omgeving gezien en werden knallen gehoord. Een 61-jarige inwoner van Gorredijk, deed namens de kerk, aangifte. De politie vraagt eventuele getuigen om zich te melden.

Donkerbroek: aanrijding met lichtgewonde
Zaterdag omstreeks 09.00 uur reed een 25-jarige inwoner van Makkinga met zijn personenauto over de Balkweg in de richting Donkerbroek. Door het gladde wegdek kwam de bestuurder in een slip terecht. Hij raakte een boom en kwam vervolgens op zijn kop in het weiland naast de weg tot stilstand. De bestuurder raakte licht gewond. De auto werd totaal vernield en moest worden weggesleept.

Leeuwarden: doorrijden na aanrijding
Zaterdag omstreeks 14.50 uur werd op de Wirdumerdijk een taxi, die bestuurd werd door een 26-jarige inwoner van Leeuwarden, aangereden door een personenauto. De bestuurder van deze personenauto was zonder te stoppen en zijn identiteit bekend te maken, doorgereden in de richting van de Schrans. Door getuigen was het kenteken van de auto opgenomen. De auto werd op een parkeerplaats aan de Simon de Vliegerstraat aangetroffen. De bestuurder was op dat moment niet bij zijn auto. De auto had schade aan de voorzijde en werd in beslag genomen. De bestuurder, een 40-jarige inwoner van Leeuwarden, werd even later in zijn woning aangehouden. De man werd overgebracht naar het bureau. Hij bleek gedronken te hebben. Aan het bureau weigerde de verdachte iedere medewerking. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en na verhoor is hij weer in vrijheid gesteld.

Tytsjerk: snelheid
Zaterdag omstreeks 18.40 uur werd op de Rijksstraatweg een bestuurder van een personenauto bekeurd ter zake het overschrijden van de maximumsnelheid. De bestuurder, een 63-jarige inwoner van Wanswerd reed met een snelheid van 160 kilometer per uur, terwijl aldaar 100 is toegestaan. Het rijbewijs van de verdachte werd ingevorderd.

Leeuwarden: inbraak woning
Van vrijdag op zaterdag werd ingebroken in een woning aan de Annie Westlandstraat. Een balkondeur werd geforceerd. Uit de woning werden een computer, 30 cd`s, sieraden (o.a. ketting, oorbellen, polsketting) en 2 eurokit setjes in verpakking weggenomen. De eigenaar, een 22-jarige inwoner van Leeuwarden, heeft aangifte gedaan.

Ureterp: doorrijden na aanrijding
Zaterdag omstreeks 19.45 uur reed een 69-jarige inwoner van Ureterp met zijn auto over de Weibuorren. Hij werd toen ingehaald door een personenauto, die zeer hard reed. Hij gaf toen een lichtsignaal, waarna de voor hem rijdende auto plotseling zeer sterk afremde. Toen hij de auto op ongeveer 25 meter was genaderd, ging de bestuurder er plotseling weer vandoor. Vervolgens blokkeerde deze bestuurder op de T-kruising met de Skoalleane de rijbaan en toen de inwoner van Ureterp passeerde, werd getracht zijn auto te rammen. Dit lukte niet. Op de Skoalleane werd hij vervolgens weer ingehaald door die onbekende bestuurder en werd hij opzettelijk aangereden. De auto van de Ureterper werd hierdoor aan de linkerzijde beschadigd. De 16-jarige dochter die in de auto zat, liep een gekneusde linker schouder op. Na de aanrijding is de personenauto, die rood van kleur was, doorgereden. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Drachten; mishandeling
Zaterdag omstreeks 22.30 uur hoorde een 57-jarige inwoner van Drachten veel rumoer buiten bij zijn woning aan de Geelgorsstraat. Toen hij op onderzoek uitging, zag hij dat een groepje jongelui bij de heg van zijn woning stonden. In het verleden waren hier reeds vernielingen gepleegd. Toen hij buiten de jongelui aansprak, kreeg hij direct een grote mond en ontstond er een woordenwisseling. Het slachtoffer kreeg toen verschillende klappen en schoppen. Na de vechtpartij verdwenen de jongens. Een onderzoek in de omgeving leverde geen resultaat op. Het slachtoffer liep enkele blauwe plekken op en heeft aangifte gedaan van mishandeling

Sint Annaparochie: onder invloed
Zaterdag omstreeks 23.50 uur werd op de Statenweg een bestuurder van een personenauto gecontroleerd. De bestuurder, een 25-jarige inwoner van Sint Jacobiparochie, bleek gedronken te hebben. Aan het bureau blies de man 430 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en hij kreeg een rijverbod voor 4 uren.

Leeuwarden: verzet
Zondag omstreeks 00.25 uur stonden midden op de rijbaan van de Weaze twee mannen, die het verkeer beletten om door te rijden. Toen een politieauto wilde doorrijden, schopte één van de mannen met kracht tegen de zijkant van de politieauto, waardoor de zijairbag in werking trad. De man, een 31-jarige inwoner van Oosterbierum, werd direct aangehouden. Toen de verdachte in de politieauto werd geplaatst, trachtte zijn maat dit te verhinderen. Deze man zou ook aangehouden worden, doch wist in de hectiek van dat moment te ontsnappen. De verdachte werd overgebracht naar het bureau. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en na verhoor is hij weer in vrijheid gesteld.

Makkinga: onder invloed
Zondag omstreeks 00.55 uur werd op de Bercoperweg een bestuurder van een bestelauto gecontroleerd. De bestuurder, een 52-jarige inwoner van Makkinga, bleek gedronken te hebben. Aan het bureau blies de man 285 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en hij kreeg een rijverbod voor 1 uur.

Leeuwarden: inbraak auto
Van zaterdag op zondag werd ingebroken in een personenauto, die geparkeerd stond op de Doelestraat. Het portierslot werd vernield. Uit de auto werden twee tassen inhoudende kleding, beddengoed en boeken weggenomen. De eigenaresse, een 23-jarige inwoonster van Leeuwarden, heeft aangifte gedaan.

Boornbergum: vechtpartij
Van zaterdag op zondag werd in het dorpshuis van Boornbergum een discoavond voor de jeugd gehouden. Toen de disco was afgelopen, ontstonden op straat enkele kleine vechtpartijtjes, die in de kiem konden worden gesmoord. Bij het vele rumoer op straat waren enkele jongeren, die zich niet aan de regels wilden houden. Toen zij het bevel kregen om door te lopen, stoorden zij zich hier niet aan. Deze jongens, te weten, 16 en 19 jaar beiden uit Boornbergum en een 18-jarige Drachtster werden daarop aangehouden. De verdachten werden overgebracht naar het bureau. Tijdens de aanhouding beledigde een17-jarige inwoner van Boornbergum de politieagenten, waarna ook hij werd aangehouden. Tegen de verdachten is proces-verbaal opgemaakt en na verhoor zijn ze weer in vrijheid gesteld.

Leeuwarden: brandje
Zondag omstreeks 00.10 uur werd brand gemeld in een woning aan de Speelmanstraat. Het bleek dat de droogtrommel vlam had gevat. De bewoonster, 32 jaar, had de droogtrommel vandaag tweedehands gekocht en gebruikte hem voor de eerste keer. Door de brandweer werd de droogtrommel naar buiten gesleept en de brand geblust. De woning liep rook-, water- en roetschade op.

Oudemirdum: onder invloed
Zondag omstreeks 00.50 uur zag een patrouille in Oudemirdum een personenauto rijden. Bij het zien van de politieauto ging de bestuurder er met hoge snelheid vandoor. Ondanks dat hij een stopteken kreeg, reed de bestuurder door. Via Balk ging het richting Wijckel en vervolgens richting Lemmer. De bestuurder reed met snelheden die boven de 150 kilometer per uur lagen. De collega`s in Lemmer waren ondertussen ingelicht en op de Platteweg kon de bestuurder niet om de aldaar geparkeerde politieauto heen. De bestuurder probeerde het nog wel, doch reed zich vast op een vluchtheuvel. De bestuurder, een 19-jarige inwoner van Heerenveen, bleek gedronken te hebben. Toen hij werd aangehouden, pleegde hij verzet. De verdachte werd geboeid overgebracht naar het bureau. Aan het bureau blies de verdachte 590 ug/l. Tegen de verdachte werd proces-verbaal opgemaakt voor de geconstateerde overtredingen en hij kreeg een rijverbod voor 6 uren. Tevens werd zijn rijbewijs ingevorderd.

Hallum: onder invloed
Zondag omstreeks 02.50 uur werd op de Ljouwerterdyk een bestuurder van een personenauto gecontroleerd. De bestuurder, een 19-jarige inwoner van Marrum, bleek gedronken te hebben. Aan het bureau blies de bestuurder, 300 ug/l. Tegen de verdachte werd proces-verbaal opgemaakt en hij kreeg een rijverbod voor 2 uren.

Marrum: vernielingen
Zondag omstreeks 02.40 uur werden op de Doniaweg onder Hallum twee inwoners van Marrum, 19 en 39 jaar, aangehouden ter zake vernieling. De oudste verdachte had bij een pizzeria aan de Lage Herenweg de kerstverlichting kapot getrokken, waarbij de regenpijp en de dakgoot werden beschadigd. De eigenaar van de pizzeria, een 51-jarige inwoner van Marrum, deed aangifte. De jongste had een ruit van een toegangsdeur van een woning kapot getrapt en had hierbij een bloedende wond aan zijn been opgelopen. De woning was van de woningstichting Noord West Friesland. De gewonde verdachte werd overgebracht naar het MCL-Zuid voor behandeling en daarna werd hij ingesloten. Tegen beide verdachten is proces-verbaal opgemaakt en na verhoor zijn ze weer in vrijheid gesteld.

Heerenveen: inbraak auto
Zondag tussen 00.15 en 04.15 uur werd ingebroken in een personenauto, die geparkeerd stond op het Molenplein. Met een stoeptegel werd een ruit vernield. Uit de auto werd een gsm weggenomen. De eigenaar, een 19-jarige inwoner van Langezwaag, heeft aangifte gedaan.

Sneek: mishandeling
Zondag omstreeks 03.15 uur liep een 31-jarige inwoner van Sneek zonder zijn consumptiekaart af te rekenen een horecagelegenheid aan de Wijde Noorderhorne uit. Toen een medewerker, een 22-jarige inwoner van Sneek, de man hierover buiten op straat aansprak, kreeg hij zonder pardon een kopstoot, waardoor hij een pijnlijke neus opliep. De verdachte kon door de inmiddels gewaarschuwde politie ter plaatse worden aangehouden. De verdachte werd overgebracht naar het bureau en tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Leeuwarden: onder invloed
Zondag omstreeks 04.20 uur werd op de Anne Vondelingweg een bestuurder van een personenauto gecontroleerd. De bestuurder, een 19-jarige inwoner van Leeuwarden, bleek gedronken te hebben. Aan het bureau blies de bestuurder 375 ug/l. Tegen de verdachte is proces-verbaal opgemaakt en hij kreeg een rijverbod voor 3 uren.

Zondag omstreeks 04.30 uur werd op het Ruiterskwartier een bestuurder van een personenauto gecontroleerd. De bestuurder, een 38-jarige inwoner van Leeuwarden, reed zonder licht en bovendien bleek dat hij gedronken had. Aan het bureau blies de verdachte 655 ug/l. Tegen de bestuurder is proces-verbaal opgemaakt en hij kreeg een rijverbod voor 7 uren. Tevens werd zijn rijbewijs ingevorderd.

Heerenveen: vernieling ruit
Zondag omstreeks 05.05 uur werd bij een uitzendbureau aan de Van Riesenstraat een thermopaneruit van 0.60 x 2.50 meter vernield. De ruit werd ingetrapt door een 16-jarige inwoner van Oldeholtpade. Dit werd gezien door getuigen, die de politie inlichtten. De verdachte kon iets verderop worden aangehouden. De verdachte werd overgebracht naar het bureau en tegen de jongeman is proces-verbaal opgemaakt. Na verhoor is hij weer in vrijheid gesteld.

Heerenveen: vechtpartij
Zondag omstreeks 05.15 uur werd gemeld dat er gevochten zou worden in de K.R. Poststraat ter hoogte van het gemeentehuis. Op straat werd een groep van een man of dertig aangetroffen. Her en der waren wat klappen gevallen, doch niemand wenste aangifte te doen. Enkelen hadden een kleine verwonding opgelopen. De groepen gescheiden en laten vertrekken, waarna de rust weer keerde.

Leeuwarden: aanrijding met drank
Zondag omstreeks 06.00 uur vond op het Vrijheidsplein een eenzijdig ongeval plaats. De bestuurder van een personenauto was op de rotonde rechtdoor gereden. De auto werd hierdoor aan de voorzijde beschadigd en kon niet verder rijden. De bestuurder, een 31-jarige inwoner van Leeuwarden, haalde daarop de kentekenplaten van de auto en liep vervolgens weg. De bestuurder werd in een woning aan de Populierenstraat aangehouden. Het bleek dat de bestuurder had gedronken. Aan het bureau weigerde de bestuurder alle medewerking. Tegen de verdachte is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Breezanddijk; snelheid
Zaterdag omstreeks 11.50 uur werd op de Rijksweg A7 (Afsluitdijk) een bestuurder van een personenauto bekeurd ter zake het overschrijden van de maximumsnelheid. De bestuurder, een 34-jarige inwoner van Purmerend, reed met een snelheid van 214 kilometer per uur, terwijl aldaar 120 is toegestaan. Het rijbewijs van de man werd ingevorderd.

Sneek: diefstal auto
Van zaterdag op zondag werd vanaf de Tulpstraat een personenauto, merk Fiat Uno, kleur wit, voorzien van het kenteken GD-LL-18, gestolen. De auto stond voor de woning van de eigenaar. De eigenaar, een 82-jarige inwoner van Sneek, heeft aangifte gedaan. De dochter van de eigenaar had de wagen zaterdag omstreeks 23.00 uur weg zien rijden en verkeerde in de veronderstelling dat haar vader in de auto reed.

Bureau Communicatie: 058 - 880 8272

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

Het leven is één groot spel volgens auteur van Yurish level 10
Onlangs verscheen bij Uitgeverij U2pi in Den Haag het boek “Yurish level 10” van Chris Towel. De meest gestelde vraag...

Vakantiebeurs Limburg zondag 20 november 2016 te Sittard
Op zondag 20 november van 10:00-17:00 uur wordt voor het eerst de gratis Vakantiebeurs Limburg in het Fortuna Sittard Stadion...

Bavaria trotse winnaar SMA Piet Heyn Award 2016
Wat een prachtige gala-avond had de Sales Management Association (SMA) ook dit jaar weer georganiseerd om de SMA Piet Heyn...

Milde vogelgriep in Deurne
Milde vogelgriep in Deurne Nieuwsbericht | 28-10-2016 | 10:55 In Deurne (Noord-Brabant) is bij een pluimveebedrijf met zo'n 11.000 kalkoenen...

KWL Maastricht sluit logistiek contract met Amerikaans medisch bedrijf
KWL European Warehousing & Logistics BV, specialist in hoogwaardige en medische logistiek, heeft wederom een meerjarig contract afgesloten met een...

SES YTD and Third Quarter 2016 Results
SES YTD and Third Quarter 2016 Results LUXEMBOURG-(BUSINESS WIRE)- SES S.A. (Euronext Paris and Luxembourg Stock Exchange:SESG) reports financial results...

Westinghouse' accelerator WeLink(TM) stimuleert innovatie kernenergie
Westinghouse' accelerator WeLink(TM) stimuleert innovatie kernenergie BRUSSEL-(BUSINESS WIRE)- Westinghouse Electric Company heeft een nieuwe methode gecreeerd voor vernieuwers die kernenergietechnologie...

TSYS vernieuwt betaalverwerkingsovereenkomst met Rabobank
TSYS vernieuwt betaalverwerkingsovereenkomst met Rabobank COLUMBUS, Ga. & UTRECHT, The Netherlands-(BUSINESS WIRE)- TSYS (NYSE: TSS) heeft vandaag bekendgemaakt dat Rabobank...

Speedheat heeft warm hart voor regionale sportclub
In 2016 bestaat Speedheat Nederland, specialist in elektrische vloerverwarming, 20 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum organiseert het bedrijf in...

Stop Kamagra start petitie tegen illegale handel in Kamagra
StopKamagra.nl is een petitie gestart voor een betere controle op Kamagra tabletten op de Nederlandse markt. Hiermee hoopt de beweging...

Nederlandse referendum tegen CETA in beeld
Referendum over CETA komt eraan Persbericht – 26 oktober 2016 Referendum over CETA komt eraan Nederland neemt stokje van de...

Real-time datareplicatie van HVR naar Azure Marketplace
Real-time datareplicatie van HVR naar Azure Marketplace SAN FRANCISCO-(BUSINESS WIRE)- Vooruitstrevende en direct werkende datareplicatie is nu beschikbaar voor klanten...

Geen significante afname vluchten Thailand na overlijden koning
Met het overlijden van de Thaise koning bijna twee weken geleden, is in het land een maand van nationale rouw...

Places to work Almere lanceert nieuwe website
Ondernemersplek Places to work in Almere heeft een vernieuwde website. Hierop is nu in één oogopslag te zien dat het...

BankGiro Loterij blijft Spoorwegmuseum steunen
De BankGiro Loterij, de cultuurloterij van Nederland, verlengt haar bijdrage aan Het Spoorwegmuseum met vijf jaar. Sinds 2007 heeft het...

Makelaars en huizenverkopers filmen nu zelf woningverkoopvideo's
Veel makelaars maken zelf de verkoopfoto's van hun vastgoedaanbod. Een professionele woningverkoopvideo produceren is echter voor de meeste makelaars en...

ERYTECH geeft 4 november 2016 bedrijfsupdate over derde kwartaal
ERYTECH geeft 4 november 2016 bedrijfsupdate over derde kwartaal LYON, Frankrijk-(BUSINESS WIRE)- ERYTECH Pharma (Parijs:ERYP) (ADR:EYRYY) (Euronext Parijs: ERYP), de...

Code Oranje afgekondigd: op weg naar een nieuwe democratie
Code Oranje afgekondigd¶ Persbericht Woensdag 26 oktober 2016 Code Oranje afgekondigd Op weg naar een nieuwe democratie Een groep van...

HomeExchange Gold brengt de ruil-ervaring naar nieuw service-niveau
HomeExchange – ‘s werelds grootste huizenruil-netwerk met meer dan 65.000 actieve listings in 150 landen– heeft HomeExchange Gold gelanceerd, een...

Bijna 90 procent Nederlanders wil zeggenschap over eigen levenseinde
Bijna 90% Nederlanders wil zeggenschap over eigen levenseinde Bijna 90% Nederlanders wil zeggenschap over eigen levenseinde Van alle Nederlanders wil...

Greenchoice weer 'Beste uit de Test' Consumentenbond
Duurzame energieleverancier Greenchoice is voor 2016 alweer beoordeeld als beste energieleverancier van Nederland. Consumentenbond vergeleek 14 energieleveranciers op klanttevredenheid, service...

Gemeente Oss gaat administratieve software ‘Op Orde’ gebruiken
De gemeente Oss heeft een contract gesloten met Op Orde, ontwikkelaar van software voor administratieve processen. Dit meldt Jeroen Lugte,...

Verzekeringsmaatschappijen beïnvloeden onbewust consument
Recentelijk heeft het de Autoriteit Financiële Markten (AFM) een persbericht gepubliceerd over het gebruik van gedragswetenschappen in de marketing. Hierin...

‘Het huis waar de duivel woont’ van Goran Tribuson is verschenen
Gastarbeider Roby keert terug naar zijn geboortestreek, de buitenwijk De Gasfabriek. Hij wil er een kampioenschap in een nieuwe vechtsport...

Zorgkosten Nederland overstijgen rest van Europa
De zorgkosten per hoofd van de bevolking zijn naar verhouding in Nederland bijna het hoogst van heel Europa. Een Nederlander...

ABB Research Award ter ere van Hubertus von Grunberg voor Jef Beerten
Eerste ABB Research Award ter ere van Hubertus von Gruenberg voor dr. Jef Beerten ZUeRICH-(BUSINESS WIRE)- Dr. Jef Beerten van...

Speedheat heeft warm hart voor vrije architectuur
In 2016 bestaat Speedheat Nederland, specialist in elektrische vloerverwarming, 20 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum organiseert het bedrijf in...

UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict
UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict EMBARGO 24-10-2016 00.01 uur 21 oktober 2016 UNICEF: 1,7...

Dubline introduceert één mobiele telefoon met twee lijnen
Dubline introduceert vandaag een app die het gemak en vrijheid van een mobiele telefoon combineert met de professionaliteit van een...

Verplicht publicatie van 'slaperstarieven' energiecontracten
Recent concludeerde bestuurslid Henk Don van de consumentenwaakhond ACM dat consumenten het aanbod van energieleveranciers nu beter begrijpen en vergelijken....

Actie tegen TTIP en CETA; 180.000 handtekeningen voor referendum
Duizenden mensen in actie tegen TTIP en CETA Ruim achtduizend mensen, waaronder honderden leden van de SP en ROOD, voerden...

Groeibedrijf Jongens van de Tekeningen lanceert internationaal merk
Na snelle groei in Nederland – met een omzet die dit jaar door de €1M heen schiet - gaan de...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Enversed opent Europa's grootste Virtual Reality Center in Eindhoven
Europa´s grootste Virtual Reality Experience Center opent over 2 maanden haar deuren in Eindhoven. Tijdens de Dutch Design Week (22...

Tips om een goede loodgieter te vinden
Het blijkt voor consumenten steeds lastiger te worden om een goede loodgieter in de buurt van hun woning te vinden....

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Twintig jaar online vereniging Women on the Web
Komende maand bestaat de Nederlandse vereniging Women on the Web twintig jaar. Op het hoogtepunt, eind 2007, telde de vereniging...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...

Recordaantal (1,5 miljoen) overweegt overstap zorgverzekering
Een recordaantal Nederlanders - 1,5 miljoen - overweegt om voor 2017 over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dat zijn...