Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Eemland zuid

Datum nieuwsfeit: 06-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 6-01-2002
Politieberichten district Eemland zuid, 11.35 uur

Vernielers aangehouden

AMERSFOORT Zondagochtend rond half één werden in de Meridiaantunnel twee jeugdige graffity-spuiters aangehouden.
De twee jongens, 16 en 17 jaar uit Amersfoort, werden op heterdaad betrapt toen zij enkele pilaren met leuzen aan het bekladden waren. Zij werden aangehouden en meegenomen naar het bureau. Na verhoor zijn de ouders gebeld en konden de jongens worden opgehaald. Door bureau Halt wordt hen een passende straf opgelegd.

Lastige man opgepakt

AMERSFOORT Zaterdagavond rond acht uur kreeg de politie een melding dat een bedelende man langs de deuren ging in de Regentesselaan. Hij vroeg de bewoners op een agressieve manier om geld. Eén bewoner had hij in het gezicht gespuwd.
De man, 39 jaar uit Nijmegen, werd door de politie aangetroffen op de Prinses Marielaan en meegenomen naar het politiebureau. Hij zal nader worden gehoord omtrent zijn gedrag.
Meerdere mensen uit de omgeving hebben aangifte tegen de man gedaan.

Toezicht en controle

AMERSFOORT Door politiemensen werd zaterdagmiddag op verschillende locaties in de stad toezicht gehouden en op het parkeergedrag gecontroleerd.
Op de Kruiskamp werden 10 processen-verbaal uitgedeeld voor het parkeren. In het centrum kreeg een 12-jarige jongen uit Amersfoort een proces-verbaal voor het afsteken van vuurwerk.

Verkeersongeval met letsel

AMERSFOORT Zaterdagmiddag rond half één vond op de kruising Ringweg Randebroek/Dorrestein en de Heiligenbergerweg een aanrijding plaats. Een 24-jarige automobilist uit Amersfoort reed tegen de stilstaande auto aan van een 25-jarige man uit Amersfoort. Beide voertuigen liepen schade op. De veroorzaker van de aanrijding werd met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis de Lichtenberg. Hij liep door de aanrijding hoofdletsel op.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie