Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vuurwerkopruimacties Doetinchem succesvol

Datum nieuwsfeit: 07-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Doetinchem
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Doetinchem

Vuurwerkopruimacties succesvol

In Doetinchem en Gaanderen zijn 9 buurten het nieuwe jaar met een schone straat begonnen. In Doetinchem waren dit de volgende straten: Mr. Lovinklaan, Moerbeibloesem, Wolborgenmate, Gerstdreef/Wannedreef, Holtmate, Bosstraat en Sambredal, Neckardal en een deel van het Donaudal. In Gaanderen is de omgeving van de Vinkenstraat en de omgeving van de Modelmakerijstraat geveegd.

De buurtbewoners gingen samen aan de slag om vuurwerkafval op te ruimen. De gemeente stelde per opruimactie een metalen container van 1.100 liter ter beschikking. De meeste containers waren geheel of voor de helft gevuld. In totaal hebben de buurten .... liter vuurwerkafval ingezameld. Voor het organiseren van de actie krijgen de buurten 113,45 (f 250,-). De buurten die de container voor meer dan driekwart gevuld hebben ontvangen nog 113,45 extra.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie