Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Talenscholen.nl wijst de weg naar taalinstituten

Datum nieuwsfeit: 07-01-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

www.talenscholen.nl

Nieuw Internetportaal met 3.000 taalinstituten wereldwijd

INTERNATIONAAL, 20020107 -- De wereld internationaliseert, taalonderwijs neemt in belangstelling toe. De zoektocht naar de juiste taalschool is, ook op internet, niet eenvoudig. Door middel van een unieke zoekmachine zijn snel links te vinden naar instituten die de gewenste taal doceren in een land en stad naar keuze.

www.taalscholen.nl is een project van Web Exploring Consultancy in Eindhoven. Buitenlandse bezoekers maken gebruik van de URL: http://language.school-explorer.com. Ondersteunende functies zijn een gratis informatieve digitale nieuwsbrief over talen en taalinstituten (huidige distributie naar 91 landen) en het Language Cafe Bulletin Board.

...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie