Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Opnamen van vierde serie Spangen van start

Datum nieuwsfeit: 07-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

TROS

Opnamen vierde serie Spangen van start

Afdeling Communicatie
Hilversum, 07-01-2002

OPNAMEN VIERDE SERIE SPANGEN VAN START

Moord, doodslag, schietpartijen, verhoren en arrestaties. In de grote steden in Nederland helaas aan de orde van de dag. Zo ook in de Rotterdamse wijk Spangen, die het decor vormt voor de gelijknamige succesvolle TROS-politieserie. De opnamen voor de vierde serie SPANGEN zijn vandaag begonnen.

Linda de Mol en Monique van de Ven nemen uiteraard opnieuw de beide hoofdrollen voor hun rekening als Nicky Spoor en Sylvia Richter. Ook Ruben Lürsen en Mike Libanon komen terug als het duo Robin en Thomas. Bijzondere gastacteurs maken dit jaar hun opwachting op de SPANGEN set. Zo zullen onder anderen Henk van Ulsen, Wilfried de Jong en Pierre Bokma een gastrol spelen.

De eerste uitzending van deze vierde SPANGEN reeks is op zondag 14 april om 20.55 uur op Nederland 2. In totaal worden zeven nieuwe afleveringen opgenomen in ruim 60 draaidagen.

In overleg is pers van harte welkom om een draaidag bij te wonen. U wordt verzocht hiervoor contact met ons op te nemen op onderstaand telefoonnummer.

Scenario: Henk Apotheker, Jan Harm Dekker, Michiel Hanrath en Lidewij Martens
Producent: Willem Zijlstra
Creative Producer: Will Koopman
Eindredactie: Ted Mooren

SPANGEN wordt in opdracht van de TROS geproduceerd door Endemol Nederland bv.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie