Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ministerie EZ draagt bij in ontwikkeling DigiData

Datum nieuwsfeit: 07-01-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Ministerie EZ draagt bij in ontwikkeling DigiData

ROTTERDAM, 20020107 -- Het Ministerie van Economische Zaken verstrekt subsidie aan K+V Van Alphen automatiseringsdiensten voor een bijzondere technische vernieuwing op het gebied van data-entry bij de verwerking van declaraties bij zorgverzekeraars. Het systeem DigiData leest gescande nota's in en interpreteert deze op een intelligente manier. Hierdoor verloopt de verwerking van de gegevens richting de back office systemen geautomatiseerd. Door de inzet van DigiData worden voor zorgverzekeraars besparingen gerealiseerd van minstens 50% op data-entry. De subsidie wordt door het Ministerie van Economische Zaken verstrekt in het kader van de WBSO, de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie