Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ariba kiest Whizpr voor PR-activiteiten

Datum nieuwsfeit: 07-01-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ariba kiest Whizpr voor PR-activiteiten

Hoofddorp, 7 januari 2002 Ariba, leverancier van Enterprise Spend Management-oplossingen, brengt met ingang van 2002 haar PR-activiteiten in de Benelux onder bij Whizpr. De belangrijkste reden voor de wisseling van PR-bureau is dat Ariba haar strategie heeft aangepast om beter te kunnen inspelen op de behoefte van grote organisaties om structurele kostenbesparingen te realiseren.

In plaats van pure eProcurement-oplossingen hebben we ons aanbod verbreed tot een complete reeks van Enterprise Spend Management-toepassingen. Enterprise Spend Management (ESM) is de verzamelnaam voor de producten en diensten die nodig zijn om de uitgavencyclus van organisaties optimaal ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie