Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vernieuwde 'Lekker restaurantzoeker' gratis online

Datum nieuwsfeit: 07-01-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

PERSBERICHT
Vernieuwde 'Lekker restaurantzoeker' gratis online Zoeken in database van 2.700 restaurants, op Lekker.nl én op uw eigen site!

Amsterdam, 7 januari - Service Pers heeft bij het verschijnen van de restaurantgids Lekker 2002 tevens de nieuwe Lekker.nl gelanceerd. Op verzoek van de sitebezoeker is de huidige site volledig gefocust op de uitgebreide zoekfunctie naar restaurants waarbij online geput wordt uit een database van maar liefst 2.700 restaurants. Uniek is de mogelijkheid om de prestigieuze Lekker restaurantzoeker gratis op uw eigen site of intranet te zetten. E-business bureau Explainer DC (www.explainerdc.com) is verantwoordelijk voor concept, design en ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie