Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Manugistics oplossing helpt Axcelis bij componentenbeheer

Datum nieuwsfeit: 07-01-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


Manugistics Supplier Relationship Management oplossing helpt Axcelis Technologies bij bouw van een geavanceerd systeem voor componentenbeheer

Utrecht, 7 januari 2002 -- Manugistics Group, Inc. (Nasdaq: MANU), de toonaangevende wereldwijde leverancier van Enterprise Profit OptimizationÔ (EPO) oplossingen , kondigt aan dat Axcelis Technologies, Inc. (Nasdaq: ACLS), een vooraanstaande producent van innovatieve, hoogproductieve oplossingen voor de halfgeleiderindustrie, een Manugistics Supplier Relationship Management (SRM) oplossing gaat gebruiken voor de ontwikkeling van een geavanceerd systeem voor componentenbeheer.

Axcelis heeft Manugistics NetWORKS Component ManagementÔ gekozen als fundament voor de standaardisering van haar componentendatabank, de rationalisatie van ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie