Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Heerlen

Datum nieuwsfeit: 07-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 7-01-2002 Politieberichten district Heerlen (HP 13.30 uur) Maandag 7 januari 2002

Heerlen, rijden onder invloed:
Een 55 jarige automobilist woonachtig te Kerkrade is zondagavond 6 januari 2002 door de politie bekeurd wegens het rijden onder invloed. De automobilist werd omstreeks 19.20 uur op de Imstenraderweg te Heerlen gecontroleerd door een politiepatrouille. Bij het eerste contact met de bestuurder werd bij hem een alcohollucht geroken waarna de bestuurder een alcoholblaastest moest ondergaan. Nadat deze blaastest uitwees dat de bestuurder gedronken had werd aan het politiebureau een ademanalyse van hem afgenomen. Deze analyse wees een alcoholpromillage aan tussen 0.8 en 0.9 promille. Tegen de inwoner van Kerkrade werd proces-verbaal opgemaakt. Na verhoor kon hij huiswaarts met een rijverbod van 3 uur in zijn bezit.

Brunssum, oplegger met lading gestolen:
Een chauffeur van een in Barendrecht gevestigd bedrijf parkeerde vrijdagavond 4 januari 2002 zijn oplegger op een bedrijfsterrein gelegen aan de Molenvaart te Brunssum. De oplegger was geladen 35650 0.3 liter flesjes (alcoholische)drankjes. Toen hij maandagmorgen omstreeks 04.30 uur de oplegger wilde ophalen om een begin te maken met een transport, bleek deze gestolen te zijn. De dieven moeten gebruik gemaakt hebben van een andere trekker, daar de werknemer de trekker mee naar huis had genomen en een andere niet op het bedrijfsterrein aanwezig was. Namens het bedrijf is van de diefstal aangifte gedaan. De politie stelt een onderzoek in naar de diefstal.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie