Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Kerkrade

Datum nieuwsfeit: 07-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 7-01-2002 Politieberichten district Kerkrade (HP 13.55 uur) Maandag 7 januari 2002

Kerkrade; rijden onder invloed
In Kerkrade is afgelopen zondagavond om 21.00 uur een 41-jarige automobilist in zijn woning aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol.
De man, een inwoner van Kerkrade, probeerde voor zijn huis in de Bouwerwijstraat te parkeren. Hierbij reed hij met zijn voertuig tegen een al geparkeerde auto aan. Hierop werd de politie ingeschakeld die de man thuis opzocht. Hier werd de man aangehouden en overgebracht naar het bureau in Kerkrade. Er werd geconstateerd dat er alcohol in het spel was. Dit werd bewezen met een ademanalyse, die een promillage van 2,0 promille aangaf. Het rijbewijs van de man werd ingevorderd en na verhoor werd hij weer in vrijheid gesteld. Er werd proces verbaal tegen hem opgemaakt.

Landgraaf; rijden onder invloed
In Landgraaf werden maandagochtend 2 automobilisten aangehouden wegens rijden onder invloed van alcohol.
Rond 01.30 uur hield de politie op de Hoogstraat in Landgraaf een 48-jarige automobilist uit Landgraaf aan. De man bleek onder invloed van alcohol te verkeren. Een ademanalyse gaf een uitslag van 0,6 promille. De man kreeg een proces verbaal en werd met een taxi naar huis gestuurd.
Rond 02.45 uur hield de politie op de Kleikoeleweg in Landgraaf opnieuw iemand aan die autoreed onder invloed. Ditmaal ging het om een 36-jarige inwoonster van Landgraaf. De vrouw bleek onder invloed van alcohol. De ademanalyse gaf een promillage van 1,7 promille aan. De vrouw moest haar rijbewijs inleveren en werd voorgedragen voor snelrecht.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie