Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Toegevoegd bestuurder benoemd bij Rabobank Eemnes

Datum nieuwsfeit: 07-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

RABOBANK NEDERLAND

Toegevoegd bestuurder benoemd bij Rabobank Eemnes

Op verzoek van de raad van toezicht en bestuur van Rabobank Eemnes heeft Rabobank Nederland per 1 januari 2002 de heer Th. M. Tangelder benoemd als toegevoegd bestuurder bij Rabobank Eemnes. Aanleiding voor deze benoeming is dat Rabobank Eemnes in 2001 een aantal financieringen buiten interne goedkeuringsregelingen is aangegaan. De heer Tangelder is voormalig directeur-bestuurder van Rabobank Noord West Twente.

Voor inlichtingen:
Hans van Zon
Rabobank Nederland
Directoraat Communicatie

tel.(030) 216 43 04 / 06 51 51 73 18
(j.zon@rn.rabobank.nl)
www.rabobankgroep.nl/persinformatie


---
Over de Rabobank Groep
De Rabobank Groep is een brede financiële dienstverlener. Door de coöperatieve grondslag is de Rabobank Groep er primair voor de klant. Alle onderdelen van de Groep werken nauw samen om de klanten tegen de best mogelijke prijskwaliteitsverhouding een breed pakket aan te bieden van financiële diensten en producten zoals betalen, sparen, lenen, verzekeren en beleggen. De Groep bestaat uit 376 zelfstandige lokale coöperatieve Rabobanken met gezamenlijk ruim 800.000 leden en uit bekende dochterondernemingen als Robeco, Interpolis, Schretlen en Co, Effectenbank Stroeve, Rabobank International, De Lage Landen en Gilde Investment. Internationaal is de groep met 142 vestigingen vertegenwoordigd in 38 landen. De Rabobank heeft de hoogste waarderingen voor kredietwaardigheid van de grote ratinginstituten. De Rabobank Groep heeft op de Nederlandse thuismarkt 9 miljoen particuliere en zakelijke klanten en is marktleider op vrijwel alle gebieden van financiële dienstverlening.


07 jan 02 16:05

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie