Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

MKB-Nederland: geen onduidelijkheid over status zelfstandige

Datum nieuwsfeit: 07-01-2002
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
MKB-Nederland

MKB Nieuws, bericht

07-01-2002
MKB-Nederland: geen onduidelijkheid over status zelfstandige De onduidelijkheden met betrekking tot de zelfstandigenverklaring zijn uit de weg geruimd. Dit constateert MKB-Nederland na overleg hierover met staatssecretaris Hoogervorst van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. De zelfstandigenverklaring kan door het Uitvoeringsorgaan Werknemersverzekeringen (UWV) niet anders worden uitgelegd dan de wet voorschrijft.
MKB-Nederland is overspoeld met telefoontjes van leden - met name werkzaam in de IT-sector, management consultancy en andere dienstverlenende sectoren - naar aanleiding van negatieve uitlatingen van het UWV (het oude LISV) over de zelfstandigenverklaring. Het UWV zou, in het kader van het ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie