Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Invoering betaald avondparkeren De Baarsjes Amsterdam

Datum nieuwsfeit: 07-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Stadsdeel De Baarsjes Amsterdam
Zoek soortgelijke berichten
Stadsdeel De Baarsjes Amsterdam


Invoering betaald avondparkeren in De Baarsjes per 1 januari 2002

In stadsdeel De Baarsjes is met ingang van 1 januari 2002 de tijd voor het betaald parkeren aangepast. Het betaald parkeren is van maandag tot en met zaterdag van 9.00 uur tot 23.00 uur.

Omdat op zon- en feestdagen geen betaald parkeren geldt in De Baarsjes, heeft men met de uitbreiding naar 23.00 uur pas te maken op 2 januari 2002.

De invoering vindt plaats, omdat de parkeerdruk in de avond- en nachturen erg hoog is. Met deze maatregel streeft het stadsdeel er naar om de bereikbaarheid en leefbaarheid van De Baarsjes te behouden en te verbeteren voor mensen met en zonder auto. Bewoners en ondernemers die al in het bezit zijn van een parkeervergunning kunnen die ook voor de avonduren gebruiken; de vergunning is namelijk 24 uur per dag gedurende 7 dagen per week geldig voor het aangegeven vergunningsgebied. Het tarief van de vergunning is door deze maatregel niet verhoogd. Meer informatie over parkeren in De Baarsjes.

© Stadsdeel De Baarsjes - 07/01/2002

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie