Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Boxtel

Datum nieuwsfeit: 08-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Boxtel 8-01-2002
Politiebericht district Aa & Dommel

MAN NEERGESCHOTEN, Vught

In de nacht van maandag op dinsdag zag een surveillance van de politie Vught dat op de Kapellaan in Vught een man in elkaar zakte en op de grond viel. Toen de politie bij de man kwam bleek het een, 32-jarige man uit `s-Hertogenbosch te zijn, die ernstig gewond was. Hij werd direct overgebracht naar een ziekenhuis. In het ziekenhuis werd vastgesteld dat de man was neergeschoten en is hij geopereerd. Door de politie is een onderzoek ingesteld dat op dit moment nog voortduurt. Naar aanlei-ding van dit onderzoek is een 64-jarige man uit Vught aangehouden. Het vermoeden bestaat dat de Bosschenaar getracht heeft in te breken in de woning van de Vughtenaar. Daarbij zou de Vughtenaar op de man hebben geschoten. Inmiddels is een vuurwapen inbeslaggenomen. De 32-jarige Bosschenaar is inmiddels in het ziekenhuis ook aangehouden. De politie onderzoek de zaak verder. In het belang van het onderzoek kunnen geen verdere mededelingen gedaan worden.

VERPLEEGKUNDIGE IN BEEN GEBETEN (Vught)

Maandagmiddag is een 26-jarige Vughtenaar in een Psychiatrisch Ziekenhuis aan de Laag-straat in Vught aangehouden nadat hij een verpleegkundige in zijn been had gebeten. De verdachte had zich richting medepatiënten misdragen en moest worden overgebracht naar een separeerruimte. Hij gedroeg zich daarbij agressief tegen de verplegers en beet het slacht-offer in zijn been. De verdachte is aangehouden en ingesloten.

TWEEDEGRAADSVERBRANDING DOOR FRITUURVET (Boxtel)

Maandagavond is in een de kamer van een pension aan de Van Coothstraat in Boxtel brand ontstaan door een oververhitte frituurpan. De bewoner (leeftijd onbekend) gooide water over een oververhitte frituurpan waardoor brand ontstond. Vallend frituurvet veroorzaakte twee-degraadsbrandwonden aan de voet van het slachtoffer. Hij is per ambulance overgebracht naar het Carolusziekenhuis in s-Hertogenbosch.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie