Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Cuijk

Datum nieuwsfeit: 08-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Cuijk 8-01-2002
Politiebericht district land van cuijk

VERKEERSONGEVAL MET LETSEL

Bij een verkeersongeval op de kruising Stadhouderslaan Marssingel in Grave zijn maan-dagmiddag rond 14.00 uur twee personen gewond geraakt. Een 63 jarige automobilist uit Escharen wilde vanaf de Marssingel rechtsaf de Stadhouder-slaan inrijden. Volgens zijn verklaring bleef zijn gaspedaal hangen waardoor hij de macht over het stuur verloor en met twee wielen op het trottoir van de Stadhouderslaan terecht kwam. Hier fietste op dat moment een 40 jarige vrouw uit Grave die frontaal werd aangere-den. De auto reed na de aanrijding nog door richting een 35 jarige man uit Ravenstein die op het trottoir stond. Door in een rioolput te springen kon hij een aanrijding voorkomen. De vrouw uit Grave is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis in Nijmegen gebracht. Het slachtoffer uit Ravenstein raakte door zijn sprong licht gewond maar hoefde niet naar een ziekenhuis.

CONTROLE SNELHEID

Tijdens een snelheidscontrole met behulp van de lasergun zijn maandagavond 6 bestuurders bekeurd die te hard reden op de Beersebaan in Cuijk. De snelheid van 53 voertuigen is ge-meten, hoogste snelheid bedroeg 110 km/u waar 80 km/u mag.

ONDER INVLOED

De politie heeft maandagavond een 49 jarige man uit Gassel bekeurd wegens rijden onder invloed van alchol. De man werd gecontroleerd op de Vegetasscheweg in Escharen. Na de blaastest kreeg hij een rijverbod van 2 uren en een boete van 190 euro.

DIEFSTAL UIT VRACHTAUTO

Uit een vrachtauto die geparkeerd stond aan de Korte Beijerd in Cuijk verdween in de nacht van maandag op dinsdag een navigatiesysteem. De waarde is ruim 2.000 euro.

VERLIES MEDICIJNEN

Een vrouw is dinsdagmiddag in het centrum van Boxmeer een etui verloren waarin shag en een strip pillen zaten. Vermoedelijk zitten er nog 6 of 7 pillen in de strip. De pijnstillers, merk Movicox, kunnen voor kinderen bij inname gevaar opleveren. Vermoedelijk zijn de pillen verloren in de Steenstraat of directe omgeving. De politie ver-zoekt de vinder deze medicijnen af te geven bij de politie danwel de dichtstbijzijnde apo-theek.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie