Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten Regio Politie Drenthe

Datum nieuwsfeit: 08-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Drenthe
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

van dinsdagmiddag 8 januari 2002
16:01 dinsdag 8 januari 2002

Bert Visser
0592 - 331144
0651 - 611629

EMMEN

In Emmen zijn in de nacht van maandag op dinsdag 3 autos gekraakt. Twee van de autos stonden geparkeerd op de Ubbingekamp. Uit een daarvan is een radio cd speler gestolen met zon 25 cds. Uit de andere auto wordt niets vermist.
Uit een bedrijfsauto aan de Laan van de Marel zijn een boorhamer, een boormachine en een slijptol gestolen. Om in de auto te komen was een ruitrubber verwijderd.

RODEN

Een 20 jarige automobiliste uit Tolbert is maandagmorgen met nekklachten overgebracht naar een ziekenhuis in Groningen. Ze kreeg op de kruising Ceintuurbaan / Leeksterweg geen voorrang en is aangereden door een auto, bestuurd door een 43 jarige vrouw uit Roden. Van beide autos is het kentekenbewijs ingenomen.

DONDEREN

Bjj een aanrijding op de kruising van de Noordenveldweg met de Norgerweg in Donderen heeft een 38 jarige automobiliste uit Norg nekletsel opgelopen. Ze is voor onderzoek overgebracht naar het WZ in Assen. Ze verleende op de kruising geen voorrang aan een 28 jarige automobilist uit Wildervank. Volgens de vrouw had ze de auto van de Wildervanker niet had gezien.

RODEN

De inbraken die maandagnacht zijn gepleegd bij opticiens in de Heerestraat in Roden zijn opgelost. De politie van Hardenberg heeft dezelfde nacht rond half vier drie Polen aangehouden bij een poging tot inbraak bij een opticien in Ommen. In hun witte Volkswagen Transporter trof de politie onder meer de oogmeetapparatuur aan die even tevoren in Roden was gestolen.

YDE

Bij een inbraak in een supermarkt aan de Nobellaan in Assen is maandagnacht een flinke hoeveelheid rookwaar gestolen. Hoeveel en wat er precies weg is moet nog bekeken worden
Men is het pand binnengekomen nadat met een steen een grote ruit was ingegooid. De rekken met rookartikelen die bij de kassas stonden zijn leeggeroofd.

NIEUW AMSTERDAM

Een 21 jarige vrouw uit Erica kreeg dinsdagmorgen een boete van 115 Euro nadat ze op heterdaad wad betrapt op winkeldiefstal. De vrouw bood bij de kassa van een supermarkt in Nieuw Amsterdam door haarzelf afgewogen groente aan, waarop ze een sticker met een lager gewicht had geplakt. Op die manier probeerde ze vier euro te verdienen.

HOOGHALEN

De politie heeft dinsdagmorgen op het AZC in Hooghalen een 18 jarige man aangehouden. Hij wordt ervan verdacht dat hij met een mes heeft ingestoken op een 36 jarige medebewoner van het AZC. Die is onder meer aan het hoofd geraakt. De reden van de steekpartij is niet bekend. Het slachtoffer is behandeld door een huisarts.

---
info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie