Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ter Beek opent Mediabrink Drenthe

Datum nieuwsfeit: 08-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Provincie Drenthe
Zoek soortgelijke berichten

Provincie Drenthe

Ter Beek opent Mediabrink

Assen, 8 januari 2002
Persberichtnummer 02-002Commissaris van de Koningin, de heer A.L. ter Beek, heeft vanmiddag in het provinciehuis de Mediabrink geopend. Hij deed dat tijdens zijn nieuwjaarstoespraak tijdens de nieuwjaarsbegroeting.

Met een muisklik opende hij een virtueel gordijn, waarachter het logo van de Mediabrink zichtbaar werd. Bezoekers van de nieuwjaarsbegroeting konden meteen een kijkje nemen in de nieuwe ruimte. Ze kregen daar uitleg over de technische mogelijkheden.

De provincie beschikt met de Mediabrink over een geavanceerd elektronisch en interactief vergadersysteem, waarmee snel informatie geordend, gestructureerd en geanalyseerd kan worden. De ruimte is ook ingericht voor het geven van cursussen en experimenten met diverse vormen van nieuwe media. De Mediabrink is ook beschikbaar voor andere overheden, zoals Drentse gemeenten en waterschappen.Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Stafgroep Communicatie van de provincie, telefoonnummer (0592) 365265, faxnummer (0592) 357188
E-mail: (communicatie@drenthe.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie