Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Reactie PVK op mailingactie ABP

Datum nieuwsfeit: 08-01-2002
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Verbond van verzekeraars

Reactie PVK op mailingactie ABP

ABP Verzekeringen heeft gebruikgemaakt van eigen databestanden van de polishouders. Dat concludeert de Pensioen- & Verzekeringskamer aan de hand van een feitenonderzoek over de veelbesproken mailingactie van ABP Verzekeringen.

In juni 2001 stuurde ABP Verzekeringen een mailing uit, waarin deelnemers die een aanvullende verzekering op de collectieve pensioenregeling hadden gesloten, werd gevraagd een permanente machtiging te verlenen aan ABP Verzekeringen. Met die machtiging kan het pensioenfonds ABP voortdurend gegevens verstrekken aan ABP Verzekeringen. De actie kwam al gauw in opspraak, omdat de Wet verplichte deelneming in een bedrijfstakpensioenfonds (Wet ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie