Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Grontmij verbetert verkeersdoorstroming

Datum nieuwsfeit: 08-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Grontmij NV
Zoek soortgelijke berichten
Grontmij

Grontmij NV8-1-2002 - Grontmij verbetert verkeersdoorstroming

De toekomstige autosnelweg A281 vormt de verbinding tussen de A1 en de A27 nabij Bremen (Duitsland). De aanleg van de A281 beoogt een verbetering van verkeersdoorstroming in heel noordwest Duitland. Grontmij levert een totaalpakket van advies tot en met de uitvoering voor de aanleg van deze belangrijke snelweg.

Door industrie, een vliegveld en een haven is er veel economische bedrijvigheid in het gebied en dat veroorzaakt veel verkeersdrukte. Voor de stad Bremen is de nieuwe snelweg een verademing. De A281 ontlast de binnenstad van vrachtverkeer en voorkomt op die manier geluidshinder en overlast door uitlaatgassen. De snelweg sluit aan op het internationale autowegennet. Grontmij levert een totaalpakket van advies tot en met de uitvoering en doet de volledige projectleiding voor de aanleg van deze belangrijke snelweg. Opdrachtgever is Bremer Gesellschaft für Projektmanagement im Verkehrswegebau. Het project startte in 1998 en volgens planning is de nieuwe A281 in 2010 een feit.


---

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie