Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Twynstra Group benoemt partners en project executive

Datum nieuwsfeit: 08-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

TWYNSTRA GUDDE

Twynstra Group benoemt partners en project executive voor 2002

De Twynstra Group of Managers & Consultants heeft voor 2002 de volgende partners en een project executive benoemd:

Ir. H.A.M.M. (Harold) Geerts CPIM (37)
Studeerde technische bedrijfskunde aan de Technische Universiteit Eindhoven en heeft de APICS-opleiding van de American Production and Inventory Control Society gevolgd. Tot 1991 was Geerts werkzaam als bedrijfskundige bij Fokker Aircraft BV. Sinds 1 februari 1991 is hij adviseur ICT & Logistiek bij Twynstra Gudde en manager van de adviesgroep Financiële en logistieke informatievoorziening en sourcing. Hij heeft als specialisaties: integrale informatievoorziening binnen en tussen logistieke organisaties, selecteren en implementeren van standaard softwarepakketten, samenwerkings-, leveranciers- en contractmanagement en sourcingsvraagstukken.

Ir. F.H.W.M. (Fred) van den Bosch MMC (42)
Studeerde Bouwkunde aan de Technische Universiteit Eindhoven en heeft de Postdoctorale Opleiding Management Consultant aan de Vrije Universiteit van Amsterdam gevolgd. Voorheen werkte Van den Bosch als (Geo-)automatiseringsdeskundige bij Volmac.
Sinds 1 november 1990 is hij werkzaam als adviseur informatiemanagement bij Twynstra Gudde en heeft onder andere als specialisaties: Informatiestrategie bij overheidsorganisaties en in de sector grond-, weg- en waterbouw en complexe
informatievoorzienings-vraagstukken bij meerpartijen-situaties en/of met ruimtelijke componenten.

Ir. R. (Roland) Bushoff (40)
Heeft Technische Bedrijfskunde gestudeerd aan de Technische Universiteit Eindhoven. Bushoff was voorheen werkzaam als junior consultant bij James Martin Associates, manager Informatiebeleid & Coördinatie bij Océ Nederlandse Verkoopmaatschappij, adviseur en partner bij Twynstra Gudde en daarna als Principal e-insurance bij IBM Global Services. Sinds 1 november 2001 werkt Bushoff weer bij Twynstra Gudde als partner en heeft als specialisaties: strategie en organisatie-inrichting en -ontwikkeling bij verzekeraars.

Mr.drs.J.J. (Jan-Jelle) van Hasselt MCC (41)
Studeerde Corporate Communication aan de Erasmusuniversiteit Rotterdam, bedrijfskunde aan de Universiteit Delft en privaatrecht aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Van Hasselt was werkzaam als senior consultant voor het bureau Hill and Knowlton en als adviseur voor Ernst & Young. Van Hasselt is sinds februari 1995 werkzaam bij Twynstra Gudde en is nu adviseur
communicatiemanagement en heeft als specialisaties externe communicatie, nieuwe media en veranderkunde.Hij publiceert regelmatig over Corporate Communication, Intranet en
Projectmanagement en is redacteur van het vakblad Communicatie.

Naam: A.P.H. (Albert) Oving (41)
Studeerde psychiatrie en algemene verpleegkunde in verschillende gezondheidszorginstellingen, bedrijfseconomie en de post-HBO opleiding voor controller aan de Hogeschool van Amsterdam. Voorheen was Oving werkzaam als verpleegkundige in de psychiatrie en vervulde hij verschillende managementfuncties en was hij financial controller binnen de gezondheidszorg. Sinds januari 1998 is hij werkzaam voor Twynstra Gudde en is nu adviseur op het gebied van bedrijfsvoering, financiën en ICT. Naast zijn
werkzaamheden als adviseur vervult hij interimmanagement opdrachten als algemeen directeur ad interim van (categorale) ziekenhuizen.

Drs. W.E.M. (Ellen) Peper (37)
Studeerde Sociale Geografie aan de Katholieke Universiteit van Nijmegen met als afstudeerspecialisaties: Economische Geografie en Milieugeografie. Voorheen was zij Adjunct-Secretaris van de Kamer van Koophandel voor de Veluwe en Twente. Sinds 1 juni 1998 is zij werkzaam voor Twynstra Gudde als senior adviseur stedelijke en regionale ontwikkeling. Haar specialisaties zijn onder andere procesmanagement van ruimtelijke vraagstukken in complexe bestuurlijke en politieke omgevingen en het opstellen
(procesmangement en inhoud) van beleidsdocumenten op rijks-, provinciaal, en gemeentelijk niveau over ruimtelijke inrichting.

Ir. R.A.B.(René) van der Plas (36)
Studeerde werktuigbouwkunde aan de Technische Universiteit Delft. Voorheen was hij werkszaam in diverse technische en operationele functies bij Europe Combined Terminals B.V. Sinds april 1997 is hij werkzaam voor Twynstra Gudde en is hij nu manager en adviseur van de adviesgroep projectmanagement infrastructuur. Zijn specialisatie is projectmanagement van complexe infrastructuurprojecten en de besluitvorming daarvan. Hij heeft zich met name verdiept in vraagstukken rond het thema contractering en publiek private samenwerking.

Ir. A. (Alex) van Reeuwijk MBA (35)
Studeerde Bouwkunde aan de Technische Universiteit Eindhoven en MBA aan de Rotterdam School of Management. Van Reeuwijk is sinds 1 mei 1992 werkzaam voor Twynstra Gudde als manager van de adviesgroep Gezondheidszorg Huisvesting. Hij is gespecialiseerd in integrale huisvestingsvraagstukken en projectmanagement in de Gezondheidszorg.

Drs. H.F. (Mieke) Reidinga (32)
Studeerde Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Sinds 1994 is zij als adviseur Human Talent & Change management verbonden aan Twynstra Gudde. Zij adviseert onder meer (semi-) overheidsorganisaties en dienstverleners over de personele aspecten van organisatieverandering en -ontwikkeling. Mieke Reidinga is manager van de adviesgroep Strategie & Instrumenten.
Zij publiceerde onder meer over communicatie rond veranderingen, competentiemanagement en de implementatie van personeelsbeleid.

P. (Paul) Sinning MMO (40)
Studeerde aan de Nederlandse Politie Academie en studeerde Master of Management en Organization (cum laude) aan de Katholieke Universiteit Brabant. Voorheen vervulde Sinning verschillende leidinggevende en managementfuncties bij de Regiopolitie
Amsterdam/Amstelland. Sinds november 1997 is hij werkzaam voor Twynstra Gudde en is nu adviseur op het gebied van openbare orde en veiligheid. Zijn specialisaties zijn strategie en veranderingsvraagstukken, organisatieontwikkeling en kwaliteitsmanagement.

Ir. R.J. (Robert-Jan) Snijders (34)
Studeerde voor ruimtevaarttechnisch ingenieur aan de Faculteit der Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek van de TU Delft. Voorheen werkte hij als adviseur bij Document Access B.V. en vanaf eind 1994 als senior adviseur bij Twynstra Gudde Management
Consultants. Sinds januari 2001 is hij werkzaam als directeur van Twynstra Work Innovation B.V., een onderdeel van de Twynstra Group of Managers & Consultants. Zijn specialisaties liggen op het gebied van e-business vraagstukken en zijn onder andere het innoveren van werkprocessen met nieuwe ICT-toepassingen zoals imaging, document- en workflowmanagement in combinatie met internettechnologie.

Project Executive

Ir.drs. R.H.H.P. (Rob) Jaeger (44)
Studeerde Chemische Technologie aan de Technische Universiteit Eindhoven en Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Voorheen was Jaeger werkzaam als beleidsmedewerker milieuvergunningen bij de Provincie Zuid Holland en als adviseur milieumanagment voor DHV Raadgevend Ingenieursbureau. Sinds 1 mei 1990 is hij werkzaam voor Twynstra Gudde en is nu opdrachtleider. Hij heeft als specialisaties proces- en projectmanagement bij besluitvormingstrajecten op het gebied van infrastructuur, ruimtelijke ontwikkeling en milieu.

De Twynstra Group of Managers & Consultants is een multispecialistische management- en adviesorganisatie. Kernactiviteiten van de Twynstra Group zijn het managen van en adviseren bij gecompliceerde projecten en veranderingsprocessen, waarbij de samenhang tussen human talent, informatie- en communicatietechnologie en de infrastructurele en gebouwde omgeving centraal staat. Tot de Twynstra Group behoren Twynstra Gudde Management Consultants, Twynstra Gudde Interim
Management, Twynstra Gudde Project Executives, Twynstra Gudde Corporate Strategy and Finance en Twynstra The Bridge, Twynstra Work Innovation, DEGW Twynstra en DEGW España.
De Twynstra Group heeft een alliantie met Corp Consultants.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie