Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

J.D. Edwards vergroot aanbod Suppy Chain Management software

Datum nieuwsfeit: 08-01-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

J.D. Edwards breidt aanbod Suppy Chain Management software uit

Advanced Planning 4.0 biedt nieuwe reportagemogelijkheden en scenario manager

Baarn, 8 januari 2002 J.D. Edwards, leverancier van flexibele, geïntegreerde softwareoplossingen voor de optimalisatie van interne en externe bedrijfsprocessen, introduceert Advanced Planning 4.0. Deze nieuwe Supply Chain Management software bevat onder andere nieuwe scenario-simulatiemogelijkheden voor het nemen van strategische beslissingen op het gebied van bedrijfslocatie, capaciteitstoewijzing en voorraadbeheer (Strategic Network Optimization applicatie). Daarnaast bevat de software een geïntegreerde Microsoft Excel client en verbeterde web-gebaseerde opties voor de planning van productie en distributie. Een derde onderdeel is de verbeterde versie van ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie