Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Eindhoven e.o.

Datum nieuwsfeit: 08-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Zuid-Oost
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Eindhoven e.o. 8-01-2002

1e Persbericht dinsdag 8 januari 2002

Politieberichten

Eindhoven: Diefstal auto
Maandag tussen 14.00 en 15.00 uur is vanaf de Fazantlaan een groene personenauto, Toyota Corolla, kenteken JH-GX-44, gestolen.

Eindhoven: Alcohol
Maandagavond om 23.30 uur is op de Heideveldstraat een 32-jarige bromfietser uit Eind-hoven aangehouden. De man was daar met zijn bromfiets tegen een geparkeerde auto gereden. Hij raakte gewond aan zijn kin. Bij controle bleek de man gedronken te hebben. Aan het politiebureau verleende hij geen medewerking aan het onderzoek. Hij kreeg een rijverbod van 10 uur opgelegd en een proces-verbaal.

Eindhoven: Verdachte vernieling aangehouden
Dinsdagmorgen om 0.15 uur is op de Hermanus Boexstraat een 27-jarige man uit Eindhoven aangehouden. Een getuige zag dat de man daar een voordeurruit van een woning op de Hermanus Boexstraat vernielde. De gewaarschuwde politie trof de man daar aan. Hij is voor onderzoek overgebracht naar het politiebureau.

Eindhoven: Verdachte inbraak in bedrijf aangehouden Dinsdagmorgen rond 4.40 uur trof een gewaarschuwde politiepatrouille een 39-jarige man uit Eindhoven in een winkelpand op de Boschdijk aan. Een ruit aan de voorzijde was vernield. Bij fouillering van verdachte zijn drie pakjes sigaretten, afkomst uit de winkel, aangetroffen. De verdachte is voor onderzoek ingesloten in het politiebureau.

Helmond: Verdachte aangehouden
Maandagavond om 19.10 uur is in de NS stationshal een 33-jarige man uit Helmond aangehouden. De man was niet in het bezit van een geldig vervoersbewijs. Hij is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Tegen verdachte is proces-verbaal opgemaakt.

Helmond: Verdachte in gestolen auto aangehouden Maandagavond om 23.35 uur is op de Vossenbeemd een 21-jarige automobilist uit Eindho-ven aangehouden. De politie trof de man daar in een te Eindhoven gestolen auto aan. Bij controle gaf de man een valse naam op. De verdachte is voor onderzoek ingesloten in het politiebureau.

Helmond: Verdachte in gestolen auto aangehouden Dinsdagmorgen rond 2.55 uur is op Binderen een 19-jarige automobilist uit Helmond aange-houden. Een politiepatrouille zag op de Wethouder Ebbenlaan de man in een te Helmond gestolen auto rijden. Zij achtervolgde de bestuurder. Op de Vinkenlaan negeerde de Helmonder een stopteken. Hij verhoogde zijn snelheid en reed richting Binderen. Daar sprong hij uit de nog rijdende auto en liep snel weg richting Bosselaan. De auto kwam tegen een pand tot stilstand. De verdachte keerde plotseling om. Door snel te reageren kon voorkomen worden dat de verdachte onder de politiesurveillanceauto kwam. Hij liep tegen de voorzijde van de auto en probeerde weg te komen. Na een korte achtervolging kon de verdachte worden aangehouden. Hij is voor onderzoek ingesloten in het politiebureau.

Helmond: Verdachte aangehouden
Maandag om 18.00 uur is op de Wesselmanlaan een 29-jarige man uit Dusseldorf aange-houden. Even daarvoor had hij een eenzijdig ongeval veroorzaakt op de A67 te Asten. Hij was daar met zijn auto in een sloot gereden. Hij raakte gewond aan zijn hoofd en is overgebracht naar het Elkerliekziekenhuis. Bij controle bleek de auto in Haarlemmermeer te zijn gestolen. Tevens bleek de man onder invloed te zijn. Van hem is een urineproef afgenomen. De verdachte is voor onderzoek ingesloten in het politiebureau.

Geldrop: Diefstal auto
Tussen maandagavond 21.30 en dinsdagmorgen 7.00 uur is vanaf de Herdersveld een zwar-te personenauto, Opel Kadett, kenteken TX-60-DT, gestolen.

Someren: Autogordelcontrole
Maandagmiddag tussen 15.15 en 16.15 uur is op de Witvrouwenbergweg een autogordel-controle gehouden. 100 automobilisten zijn gecontroleerd. 8 daarvan kregen een proces-verbaal voor het niet dragen van de autogordel.

Bladel: Inbraak in een horecagelegenheid
Afgelopen nacht is ingebroken in een horecagelegenheid aan het Nassauplein. Aan de ach-terzijde is een deur geforceerd. In het pand zij een gokkast en een spaarkas opengebroken. Het geld is gestolen.

Asten: Diefstal auto
Tussen maandagavond 18.30 en dinsdagmorgen 7.45 uur is vanaf de Elfenbank een rode personenauto, Toyota Carina, kenteken LS-SN-22, gestolen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie